Το XC40 Recharge είναι το πρώτο Volvo που αναβαθμίζει το λογισμικό του χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση!

Μέχρι πρότινος χρειαζόταν να επισκεφθείτε το συνεργείο προκειμένου να λάβετε τις νέες ενημερώσεις για το αυτοκίνητό σας. Αν έχετε στην κατοχή σας το XC40 Recharge όμως, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή «OK» από το κεντρικού μενού και το όχημα θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Volvo είναι το πρώτο που πραγματοποίησε ασύρματη αναβάθμιση λογισμικού. Περιλαμβάνει ένα νέο software βάσης για τα κύρια ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, αύξηση στην ταχύτητα φόρτισης, καθώς και βελτίωση της αυτονομίας.

Υπάρχουν επίσης ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα Android Automotive, στο οποίο βασίζεται το σύστημα infotainment, καθώς και μία σημαντική αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας που σχετίζεται με το σύστημα κίνησης.

Tο πακέτο του λογισμικού περιλαμβάνει επιπλέον αναβαθμίσεις σε διάφορα πεδία, όπως η συνδεσιμότητα Bluetooth, ο χρονοδιακόπτης του κλιματισμού, το ψηφιακό εγχειρίδιο κατόχου του αυτοκινήτου και η κάμερα στάθμευσης 360 μοιρών.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη αυτόματα και το μόνο που έχουν να κάνουν οι κάτοχοι του XC40 Recharge είναι να αποδεχθούν την επιλογή download και να προχωρήσουν στην εγκατάστασή της. Σύντομα, στις αναβαθμίσεις θα περιλαμβάνονται επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις που σχετίζονται με τα συστήματα κίνησης και πολυμέσων.

Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες του ηλεκτρικού SUV της Volvo, όχι απλά δεν θα χρειάζονται να επισκέπτονται ένα συνεργείο, αλλά θα έχουν ένα αυτοκίνητο που βελτιώνεται διαρκώς με την πάροδο του χρόνου, αυτόματα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα