Το Xiaomi Mi 11 Ultra έχει τη δυνατότητα λήψης έως και 100 MP με τον μεγαλύτερο αισθητήρα ISOCELL της Samsung

Σύμφωνα με τον Ice Universe, η Xiaomi διαθέτει έναν νέο αισθητήρα κάμερας Samsung για το Mi 11 Ultra, ο οποίος έχει αναφερθεί πολύ ότι θα περιέχεται στο αληθινό smartphone του 2021. Ο αισθητήρας είναι ο GN2, τον οποίο η Samsung αποκάλυψε την Τρίτη ως ένα που έχει «σχεδιάσει να συλλάβει» κάθε ουγγιά φωτός ». Όσον αφορά τις προδιαγραφές του, ο GN2 προσφέρει μέγεθος pixel 1,4 um και έχει αποτελεσματική ανάλυση 50 MP. Ο αισθητήρας 1/1,12 ιντσών είναι, επί του παρόντος, ο μεγαλύτερος του τύπου του.

Προηγούμενες διαρροές έχουν δείξει ότι το Mi 11 Ultra θα έχει τρεις πίσω κάμερες, από τις οποίες υποπτευόμαστε ότι ο ISOCELL GN2 θα είναι μέρος τους. Δεν είναι σαφές εάν ο GN2 θα είναι η κύρια κάμερα της συσκευής, αλλά υποψιαζόμαστε ότι θα είναι. Ο GN2 έχει διπλάσιο μέγεθος pixel του ISOCELL HM2, για παράδειγμα, το οποίο η Xiaomi έχει συμπεριλάβει στο Redmi K40 Pro Plus. Ενώ τα 50 MP μπορεί να φαίνονται μάλλον χαμηλής ανάλυσης για ένα κορυφαίο smartphone Xiaomi, η ανακοίνωση της Samsung αναφέρει ότι ο ISOCELL GN2 «προσφέρει απεικόνιση έως και 100 MP». Ως εκ τούτου, υποψιαζόμαστε ότι η Xiaomi θα στηριχθεί σε αυτό στο μάρκετινγκ για το Mi 11 Ultra. Η Samsung εξηγεί πώς ο GN2 αναβαθμίζεται από 50 MP έως 100 MP ως εξής:

Σε λειτουργία 100 MP, ο GN2 αναδιατάσσει σχολαστικά τα χρωματικά εικονοστοιχεία χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο αλγόριθμο επανα-μωσαϊκού, δημιουργώντας τρία μεμονωμένα στρώματα πλαισίων 50 MP σε πράσινο, κόκκινο και μπλε. Αυτά τα πλαίσια στη συνέχεια αναβαθμίζονται και συγχωνεύονται για να παράγουν μία μοναδική φωτογραφία υψηλής ανάλυσης 100 MP.

Όσον αφορά τις άλλες δύο κάμερες του Mi 11 Ultra, φαίνεται ότι η μία θα είναι μία εξαιρετικά ευρεία και η άλλη κάμερα με περισκόπιο. Διαρροή του περασμένου μήνα πρότεινε ότι η συσκευή θα προσφέρει ζουμ 120Χ, αν και αυτό σχεδόν σίγουρα θα είναι ψηφιακό, όχι οπτικό.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα