Xiaomi Mibro Air – Ένα πολύ καλό smartwatch, με λιγότερο από 25€ να το πάρετε από Πολωνία!

Μοίρασε την γνώση...

Ναι, το έχω πει πάρα πολλές φορές, εδώ θ’ ακούτε αλήθειες, ανεξαρτήτως εάν μου τα έχουν στείλει δωρεάν για παρουσίαση, εάν είναι Xiaomi, μία εταιρεία που εκτιμώ πολύ και προτιμώ! Ότι μου αρέσει σαν απλός χρήστης, θ’ ακούει καλά λόγια, ότι μου κάνει την ζωή δύσκολη, θα ακούει τα εξ αμάξης! Μου στείλανε λοιπόν το Xiaomi Mibro Air. Το smartwatch σας το έχω παρουσιάσει ήδη από τα μέσα του Γενάρη περίπου στο Youtube κανάλι του iTechNews, οπότε την γνώμη μου για το ρολόι την ξέρετε ήδη εδώ και καιρό. Είπα όμως να σας γράψω και την παρουσίαση να το δείτε και σε φωτογραφίες και να διαβάσετε τι πιστεύω για το smartwatch, εάν βαρεθήκατε να δείτε το βίντεο.

banner

Το Mibro Air μου ήρθε χωρίς πρόβλημα με το τελωνείο. Το ρολόι μου ήρθε από ένα κατάστημα από το Aliexpress, όπου θέλω να τους ευχαριστήσω που μου το στείλανε για παρουσίαση. Το Mibro Air έρχεται σ’ ένα ωραίο κουτάκι, όπου μπροστά έχει φωτογραφία το ρολόι και γράφει το μοντέλο, ενώ πίσω θα βρείτε κάποιες πληροφορίες όπως και το τι περιέχει το κουτί μέσα.

Διαφήμιση

Το Mibro Air Smart Watch, είναι ουσιαστικά το μοντέλο XPAW001. Η διάμετρος του ρολογιού είναι 42mm, ενώ το πάχος του είναι 9.2mm. Το λουράκι που έχει, έχει πλάτος 20mm και ξεδιπλωμένο φτάνει το μήκος 248mm. Το βάρος του συνολικά με το λουράκι είναι μόλις 40g. Το Mibro Air είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, λάστιχο και ABS. Η οθόνη του είναι TFT, 1.28″ με ανάλυση 240 x 240. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 200mAh. Για να φορτίσει το ρολόι φορτίζει μαγνητικά μέσω του καλωδίου που έχει μέσα στη συσκευασία. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω Bluetooth V5.0, φέρει πιστοποίηση IP68 για σκόνη και νερό και μπορεί και λειτουργεί σε θερμοκρασίες -20℃~45℃!

Google news

Το Mibro Air υποστηρίζει 12 sport modes: Outdoors, walking, cycling, Alpinism, spinning, Yoga, Indoors, Elliptical mac, Badminton, Basketball, Football, Free training. Το ρολόι το ίδιο υποστηρίζει 5 γλώσσες, όχι ελληνικά, δηλαδή δεν έχει ελληνικό μενού – Γαλλικά, Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Ρωσικά. Τώρα εάν υποστηρίζει ελληνικά στις ειδοποιήσεις…για να είμαι ειλικρινής δεν κατάφερα να το δω. Όσο για τις κλήσεις, δεν δείχνει ποιος σε καλεί, ενώ δεν έχει κάποιο κουμπί ν’ απορρίψεις, να βάλει στο αθόρυβο ή ν’ απαντήσεις την κλήση. Δείχνει μόνο ένα πράσινο τηλέφωνο ότι σας καλούν. Άλλο πρόβλημα που είχα ήταν ότι ΠΟΤΕ δεν κατάφερα να δω τον καιρό. Το ρολόι ήταν συνδεδεμένο με την εφαρμογή, δικαιώματα είχε η εφαρμογή, καιρό όμως δεν είδα ποτέ! Φταίει η εφαρμογή, φταίει το ρολόι, δεν έκατσα πολύ να το ψάξω να πω την αλήθεια. Μετά την 3η προσπάθεια εάν θυμάμαι καλά όπως θα δείτε και στο βίντεο, απλά σταμάτησα να δοκιμάζω!

Tomtop WW ZTE Many GEOs

Η εφαρμογή που χρησιμοποιεί το Mibro Air δεν είναι κάποια από τις γνωστές της Xiaomi, αλλά μία δικιά του, την Mibro Fit. Η εφαρμογή είναι στα ελληνικά, με μετάφραση google όπως πολλές εφαρμογές. Καλή είναι η εφαρμογή, αν δούλευε σωστά. Έχει κάποια watchface μέσα που μεταφέρονται αμέσως στο ρολόι. Επίσης με το ρολόι εάν είστε γυναίκα, υποστηρίζει και παρακολούθηση του κύκλου σας, ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό.

Ώρα όμως να δείτε και αυτό το βίντεο που σας ετοίμασα πριν 2 εβδομάδες περίπου….


Συμπέρασμα…..το Mibro Air σαν smartwatch είναι πολύ καλό. Ωραία εμφάνιση, ωραίο το μενού όπως το έχουν φτιάξει που στριφογυρνάει, με κάμποσα χαρακτηριστικά και σε πολύ καλή τιμή. Αυτό που το χαντακώνει είναι η εφαρμογή που έρχεται μαζί. Βλέπω ότι η εφαρμογή ενημερώθηκε χθες, μετά την πρώτη δημιουργία του βίντεο ( Ενημερώθηκε 1 Φεβρουαρίου 2021), οπότε ευελπιστώ τα προβλήματα που διαπίστωσα εγώ τότε να έχουν λυθεί. Υπό αυτή την προϋπόθεση, αξίζει να αγοράσετε το ρολόι. Το ρολόι μπορείτε να το αγοράσετε από Πολωνία για να σας έρθει χωρίς τελωνείο όπως ήρθε και εμένα από εδώ. Μάλιστα εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι MIBROAIR2020, θα το πάρετε στα 24.91€.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram