Αφαιρούν την Xiaomi από τον παγκόσμιο δείκτη FTSE Russell! Θα ακολουθήσει την πορεία της huawei προς την πτώση!?

Υπάρχουν αναφορές ότι το FTSE Russell θα αφαιρέσει τη Xiaomi από τον παγκόσμιο δείκτη, με ισχύ από τις 12 Μαρτίου. Μέχρι και αυτή την στιγμή, η Xiaomi δεν έχει σχολιάσει αυτή την κίνηση εναντίον της.

Το FTSE Russell παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα αξιόπιστων και ακριβών δεικτών, δίνοντας στους επενδυτές τα εργαλεία που χρειάζονται για τη μέτρηση και την ανάλυση των παγκόσμιων αγορών σε κατηγορίες, στυλ ή στρατηγικές περιουσιακών στοιχείων.

Νωρίτερα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ συμπεριέλαβε τη Xiaomi στη μαύρη λίστα “που σχετίζεται με τον κινεζικό στρατό”. Σύμφωνα με τη σχετική απαγόρευση επενδύσεων, οι επενδυτές των ΗΠΑ υποχρεούνται να πουλήσουν τις μετοχές τους σε εταιρείες “μαύρης λίστας” πριν από τις 11 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ο FTSE Russell είπε τον Ιανουάριο ότι, σύμφωνα με εκτελεστική εντολή της κυβέρνησης των ΗΠΑ, τρεις κινέζοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών αφαιρέθηκαν από τον παγκόσμιο δείκτη.

Τι θ’ ακολουθήσει μετά για την εταιρεία!? Περιμένουμε την αντίδρασή της.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα