Αγοράστε από €424 τον 3D εκτυπωτή QIDI TECH i-MATES από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες του Geeklifetime, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

Τον συγκεκριμένο 3D εκτυπωτή σας τον είχα παρουσιάσει και άλλη φορά, με το μικρό του αδερφάκι, τον QIDI TECH i-MATE. Τώρα σας έχω καινούργιες αποθήκες από Ευρώπη για να αποκτήσετε την μεγαλύτερη έκδοση, τον QIDI TECH i-MATES, με κουπόνι να τον πάρετε στην χαμηλότερη τιμή που θα τον βρείτε! Έτσι τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τον 3D εκτυπωτή από Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία, Ισπανία, Ρωσία από 424€!

Κατ’ αρχάς θα σας βάλω τους δύο εκτυπωτές δίπλα δίπλα, ώστε να δείτε εύκολα και γρήγορα τι έχει ο καθένας και να δείτε γιατί πρέπει να διαλέξετε την έκδοση i-Mates.

QIDI TECH i-MATES QIDI TECH i-MATE
QIDI TECH i-MATES Get Extra 0.2mm Extruder 270*200*200mm Large Build Size 3D Printer Ship from EU Warehouse QIDI TECH i-MATE 270*200*200mm Large Build Size 3D Printer Ship from EU Warehouse
Συναρμολόγηση: Πλήρως συναρμολογημένο Πλήρως συναρμολογημένο
Τεχνολογία εκτύπωσης: FFF – FDM – LPD FFF – FDM – LPD
Οθόνη εκτυπωτή: Οθόνη αφής Οθόνη αφής
Υποστηρικτικά λειτουργικά συστήματα: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +) Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
Εξωθητής: Διπλός = 1 x 0.4mm + 1 x 0.2mm Μονός = 1 x 0.4mm
Διεπαφές: USB – Σύνδεση, WIFI – WLAN USB – Σύνδεση, WIFI – WLAN
Υποστηριζόμενες μορφές (Slicer): STL, OBJ STL, OBJ
Ταχύτητα εκτύπωσης: > 150 mm / s > 150 mm / s
Διάμετρος νήματος: 1,75 mm 1,75 mm
Πλατφόρμα δόμησης: 270 x 200 x 200 mm 270 x 200 x 200 mm

Δείτε και σε φωτογραφία ποιες οι διαφορές μεταξύ των δύο εκτυπωτών….

Το πολύ ωραίο του εκτυπωτή είναι ότι αγοράζετε ένα έτοιμο μηχάνημα. Τον βγάζετε από το κουτί και είναι έτοιμος για χρήση. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς εκτυπωτές DIY, ο i-Mates χρησιμοποιεί ένα πιο προηγμένο μεταλλικό πλαίσιο και περίβλημα υψηλής ποιότητας, το οποίο κατασκευάστηκε σε πλήρη σχεδίαση. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη ακρίβεια εκτύπωσης, σταθερότητα και διάρκεια ζωής. Ο βελτιστοποιημένος εξωθητής επεξεργάζεται το νήμα πιο ομαλά και με ακρίβεια. Το μαγνητικό κρεβάτι που διαθέτει ο εκτυπωτής, είναι εξοπλισμένο με ειδικούς μαγνήτες και ένα εύκαμπτο μεταλλικό φύλλο. Μετά την εκτύπωση, η πλάκα μπορεί να αφαιρεθεί και το αποτέλεσμα της εκτύπωσης μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Δείτε δείγματα του εκτυπωτή που μου έδωσαν από το κατάστημα….

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος κατά την εκτύπωση, ο εκτυπωτής αποθηκεύει αυτόματα την πρόοδο της εκτύπωσης, ώστε η εκτύπωση να μπορεί να συνεχιστεί. Μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε την κατάσταση εκτύπωσης στη μεγάλη οθόνη αφής που έχει. Αυτό καθιστά την εκτύπωση πιο διαισθητική, ακριβέστερη και ευκολότερη στη χρήση. Επίσης χάρις το τσιπ TMC2209, διατηρείτε η ένταση λειτουργίας πολύ χαμηλά, στα 50 ντεσιμπέλ, έτσι ώστε ο εκτυπωτής να μην παρεμβαίνει στο περιβάλλον. Το βελτιωμένο λογισμικό Qidi είναι κατάλληλο για όλους τους εκτυπωτές Qidi Tech 3D και είναι δωρεάν. Ο εκτυπωτής είναι συμβατός με υλικά PLA, PETG, TPU κ.λπ.

Διαλέξτε από ποια αποθήκη θέλετε να σας έρθει και χρησιμοποιήστε το αντίστοιχο link. Το αγοράζετε πληρώνοντας πάντα με Paypal!

Αποθήκες Κουπόνι Τιμή Τώρα αγοράζουμε!
QIDI TECH i-MATES Get Extra 0.2mm Extruder 270 * 200 * 200mm Large 3D Printer Shipped From EU Warehouse France, Poland,Germany,Spain,Russia QIDIMATES $489.00
QIDI TECH i-MATES Get Extra 0.2mm Extruder 270 * 200 * 200mm Large 3D Printer Shipped From EU Warehouse Germany QIDIMATES €432.00
QIDI TECH i-MATES Get Extra 0.2mm Extruder 270 * 200 * 200mm Large 3D Printer Shipped From EU Warehouse France QIDIMATES €432.00
QIDI TECH i-MATES Get Extra 0.2mm Extruder 270 * 200 * 200mm Large 3D Printer Shipped From EU Warehouse Italy QIDIMATES €432.00

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα