Αποκτήστε με μόλις 12.49€ τ΄ασύρματα ακουστικά Lenovo LP11 TWS BT5.0 από το Flash Sales του Cafago!

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχω παρουσιάσει πολλές φορές διάφορα ασύρματα ακουστικά, μιας και χρειάζονται για τις βόλτες έξω ν’ ακούτε μουσική, να βλέπετε ταινίες σπίτι χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους στο tablet σας. Έτσι σήμερα έχω να σας προτείνω άλλο ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών από την Lenovo, τα Lenovo LP11 tws που θα τα βρείτε με λιγότερο από 12.5€, χωρίς φυσικά φόβο για τελωνείο με αυτή την τιμή.

banner

 

Τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo LP11 μπορείτε να τα βρείτε σε μαύρο, λευκό και ροζ για να διαλέξετε. Συνδέονται με το κινητό σας μέσω BT 5.0 σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα, αρκεί να μην υπάρχει κάποιο εμπόδιο μεταξύ τους. Το κάθε ακουστικό φέρει μπαταρία χωρητικότητας 40mAh, ενώ το κουτί φόρτισης φέρει μπαταρία χωρητικότητας 300mAh. Το εύρος απόκρισης συχνότητας είναι 20Hz-20KHZ.

Διαφήμιση

Η βάση φόρτισης φορτίζει μέσω θύρας Type-C. Φέρει λειτουργία μείωσης θορύβου, διμερές στερεοφωνικό και αντίσταση 32Ω. Τ’ ακουστικά υποστηρίζουν πρωτόκολλο A2DP, AVRCP, HFP και HSP. Υποστηρίζουν ακόμα έλεγχος αφής, αυτόματη αντιστοίχιση, δυναότητα κλήσης HD και γρήγορη φόρτιση.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Tomtop WW Geekmaxi Many GEOs


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram