Έχει πέσει το δίκτυο της Vodafone! Πολλαπλά προβλήματα αναφέρουν οι χρήστες! Αποκαταστάθηκε…

Προβλήματα παρατηρούνται την τελευταία ώρα στο Δίκτυο της Vodafone με συνδρομητές να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τόσο στην σύνδεση του Internet όσο και στο κινητό δίκτυο της εταιρείας.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά προβλήματα και είναι κατά διαστήματα εκτός λειτουργίας.

Για την ώρα η ενημέρωση από την εταιρεία περιορίζεται στην επιβεβαίωση τεχνικών προβλημάτων χωρίς να υπάρχει διευκρίνιση για την αιτία του προβλήματος.

Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχα προβλήματα είχαν παρουσιαστεί και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας είχαν περιορισμένη ή και καθόλου πρόσβαση στο internet, εξαιτίας ζημιάς που είχε καταγραφεί σε αγωγό οπτικών ινών της Vodafone που συνδέει Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία και Ελλάδα. Τότε η εταιρεία είχε αναφέρει ότι υπήρξε «κόψιμο» του αγωγού σε τρία σημεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα αρκετά σύνθετο πρόβλημα που ταλαιπώρησε τους συνδρομητές αρκετή ώρα.

 

Ενημέρωση:

Αποκαταστάθηκε πλήρως η βλάβη που παρουσιάστηκε στο δίκτυο της Vodafone με αποτέλεσμα αρκετοί συνδρομητές κυρίως στα Βόρεια της Αττικής να έχουν προβλήματα στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και στην πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας, το μεσημέρι παρουσιάστηκε ένα τεχνικό ζήτημα σε συγκεκριμένο κόμβο της εταιρίας στη Μεταμόρφωση. Το ζήτημα που προέκυψε ήταν μικρής έκτασης και επηρέασε πολύ περιορισμένο αριθμό συνδρομητών σταθερής.

«Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε στους συνδρομητές που επηρεάστηκαν, για τους οποίους και μεριμνούμε», επισημαίνει η Vodafone.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα