Έχεις κρατήσει σωσμένα αρχεία από το Diablo 2!? Φανταστικά, γιατί μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στο νέο Diablo 2: Resurrected!

Ενώ η ημερομηνίας έναρξης του Diablo 2: Resurrected, δεν αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα, έχουμε μια καλή ιδέα για το πώς θα φαίνεται το παιχνίδι χάρη σε κάποια πλάνα του παιχνιδιού που εμφανίστηκαν πριν από λίγο καιρό. Ο προγραμματιστής Vicarious Visions έπρεπε να δημιουργήσει το Diablo 2: Resurrected από το μηδέν λόγω του ότι ο πηγαίος κώδικας του Diablo 2 «χάθηκε». Επομένως, θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ότι οτιδήποτε από την αρχική έκδοση δεν θα λειτουργούσε με την ανανέωση.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει, σύμφωνα με τον παραγωγό του παιχνιδιού Matthew Cederquis, ο οποίος είπε σε μια συνέντευξή του στο IGN Middle East ότι τα αρχικά αρχεία αποθήκευσης Diablo 2 θα λειτουργήσουν με το Diablo 2: Resborned. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο μας λέει ότι δεν θα προστεθούν νέοι μηχανικοί παιχνιδιού στο παιχνίδι, κάτι που είναι λίγο απογοητευτικό. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε πώς γίνεται η εισαγωγή των εν λόγω αποθηκευμένων αρχείων, αυτές οι πληροφορίες θα εμφανιστούν μόλις το παιχνίδι είναι κοντά στην κυκλοφορία.

Αυτό πρέπει να έρθει ως καλή είδηση ​​στους βετεράνους του Diablo 2 που έριξαν αμέτρητες ώρες για να μεγιστοποιήσουν τους χαρακτήρες τους. Το παιχνίδι σχεδόν 21 ετών εξακολουθεί να έχει μια (κάπως) ενεργή κοινότητα που θα καλωσορίσει την προσθήκη με ανοιχτές αγκάλες.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα