Έχετε δει τον νέο File Explorer στα Windows 10!? Δείτε πως θα τον ενεργοποιήσετε και εσείς!

Η Microsoft προσφέρει έναν εύκολο στη χρήση Windows Explorer, γνωστό ως File Explorer, ως τρόπο διαχείρισης αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή σας. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει προσπαθήσει να διατηρήσει το σχεδιασμό διεπαφής, έτσι ώστε οι σημαντικές αλλαγές να μην επηρεάζουν ή να μπερδεύουν τους χρήστες.

Ωστόσο, η εταιρεία εργάζεται πάνω σε νέες ιδέες για να αλλάξει λίγο τη διεπαφή, το πως φαίνεται δηλαδή. Στη νέα ενημέρωση για τα Windows 10, η εταιρεία έχει προσθέσει έναν πρόσφατα ανανεωμένο File Explorer που μπορεί να ενεργοποιηθεί μ’ ένα εύκολο τρόπο που θα σας δείξουμε παρακάτω.

Η νέα Εξερεύνηση των Windows είναι μια πλατφόρμα Universal Windows (UWP) που είναι διαθέσιμη μόνο σε Windows 10 v1703 ή μεταγενέστερη έκδοση. Εάν δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση χρησιμοποιείτε, ανοίξτε την εντολή Εκτέλεση και πληκτρολογήστε winver για να μάθετε τις λεπτομέρειες.

Έχετε δει τον νέο File Explorer στα Windows 10!? Δείτε πως θα τον ενεργοποιήσετε και εσείς!

Πώς να ενεργοποιήσετε τη Νέα Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10

Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10, θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε μια συντόμευση προς την νέα έκδοση των Windows File Explorer.

Κλείστε όλα τα παράθυρα ή ελαχιστοποιήστε τα. Στο καθαρό πια desktop, κάντε δεξί κλικ

Από τις διαθέσιμες επιλογές που βλέπετε και στην εικόνα παρακάτω, εσείς θα κάνετε κλικ στο Νέο> Συντόμευση.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, εσείς εισαγάγετε το ακόλουθο κείμενο:

explorer shell:AppsFolderc5e2524a-ea46-4f67-841f-6a9465d9d515_cw5n1h2txyewy!App

Έχετε δει τον νέο File Explorer στα Windows 10!? Δείτε πως θα τον ενεργοποιήσετε και εσείς!

Πατάτε στο Next/Επόμενο και στο νέο παράθυρο που εμφανίζεται εισάγεται το όνομα που θέλετε να έχει η συντόμευση.

Η συντόμευση στον νέο File Explorer των Windows 10 είναι έτοιμη!

Κάνοντας διπλό κλικ πια στην συντόμευση, θ’ ανοίξει η νέα έκδοση….

Τώρα, όποτε κι αν κάνετε κλικ σε αυτήν τη συντόμευση, το νέο παράθυρο της Εξερεύνησης αρχείων θα ανοίγει στον υπολογιστή σας. Είναι ακριβώς όπως ο κανονικόςFile Explorer των Windows 10, αλλά μ’ ένα εκλεπτυσμένο και εκσυγχρονισμένο περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα