Ένα Samsung Galaxy A82 εντοπίστηκε στο Geekbench να τρέχει ένα παλιό, από διετία επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855!

Μοίρασε την γνώση...

Μία λίστα της Samsung με παλαιότερα SoCs για κινητά ήρθε στο φως όταν κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy F61 με έναν διετή Exynos 9825. Το Samsung Galaxy A82 πιθανότατα θα ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι, με βάση τη λίστα Geekbench. Ωστόσο, θα νικήσει η ομάδα Qualcomm αυτή τη φορά, καθώς εντοπίστηκε να τρέχει μ’ ένα Snapdragon 855.

Coupons from Banggood

Η Sammobile έπεσε πάνω στο Samsung Galaxy A82 στο Geekbench. Η βαθμολογία ενός πυρήνα είναι 757, ενώ η βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων είναι 2.630. Η μητρική πλακέτα «Msmnile» που αναγράφεται, δείχνει προς το δίχρονο Qualcomm Snapdragon 855. Είναι αρκετά αναζωογονητικό να βλέπεις μια σειρά Snapdragon 8xx SoC σε ένα smartphone σειρά Galaxy A. Ακόμα κι αν είναι κάπως παλιό πια, μπορεί ακόμα να περάσει από τα περισσότερα καθημερινά καθήκοντα χωρίς να ζοριστεί καθόλου.

Διαφήμιση

Ένα Samsung Galaxy A82 εντοπίστηκε στο Geekbench να τρέχει ένα παλιό, από διετία επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855!

Το Samsung Galaxy A82 θα μπορούσε ακόμη και να κληρονομήσει τις εικονικές περιστρεφόμενες κάμερες του προκατόχου του (Samsung Galaxy A80). Βρήκαμε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα smartphone με μηχανισμό συρόμενης κάμερας. Ωστόσο, η κατάθεση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σημαίνει πολύ λίγα στον πραγματικό κόσμο. Τώρα που η μάχη για τις τρομακτικές τοποθετήσεις κάμερας έχει τελειώσει, η Samsung θα μπορούσε, κατά πάσα πιθανότητα, να καταλήξει σε μια πιο χλιαρή φωτογραφική μηχανή selfie.

Google news

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram