Επιτέλους! Η Microsoft διόρθωσε την διόρθωση που έβγαλε για το πρόβλημα με τον εκτυπωτή!

Η Microsoft έχει επανεκκινήσει την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης Windows 10 KB5001649 – η οποία θα πρέπει να διορθώσει τα προβλήματα του εκτυπωτή που έχουν αντιμετωπίσει πολλοί κατά την εκτέλεση των Windows 10 έκδοση 20H2 / 2004. Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα τραβήχτηκε προσωρινά την περασμένη εβδομάδα, ενώ η Microsoft επιδιόρθωσε τα προβλήματα που θα προκαλούσε για να μην εγκατασταθεί σωστά.

Η εγκατάσταση της προαιρετικής ενημερωμένης έκδοσης KB5001649 θα πρέπει να επιλύσει τα ζητήματα όπου οι χρήστες θα βλέπουν λάθη να συμβαίνουν όταν προσπαθούν να εκτυπώσουν, και στις χειρότερες περιπτώσεις, οι υπολογιστές θα κρασάρουν και θα εμφανίσουν την μπλε οθόνη του θανάτου.

Με τα προβλήματα εγκατάστασης να έχουν πλέον επιλυθεί, οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν επιτέλους να διορθώσουν αυτά τα σφάλματα με την τελευταία ενημέρωση των Windows 10 (KB5001649, η οποία μπορεί τώρα να εγκατασταθεί χειροκίνητα.

Πώς να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 10

Αυτή η προαιρετική ενημέρωση κώδικα δεν είναι αυτή που πρέπει να εγκαταστήσετε, εκτός εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Έτσι, μπορείτε πάντα να περιμένετε μέχρι την επόμενη ενημέρωση κώδικα, που θα την δούμε την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 (ελπίζω να μην είναι σημαδιακή η ημερομηνία), για να την εγκαταστήσετε παράλληλα με μια σειρά από άλλες μικρές τροποποιήσεις και διορθώσεις.

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον εκτυπωτή, μπορείτε να εγκαταστήσετε αμέσως την ενημέρωση των Windows 10 KB5001649:

  • Ανοίξτε τη σελίδα Ρυθμίσεις του υπολογιστή σας
  • Στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε «Ενημέρωση» και επιλέξτε «Ρυθμίσεις ενημέρωσης των Windows»
  • Επιλέξτε “Προβολή ιστορικού ενημερώσεων” για να δείτε εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την ενημέρωση KB5001649
  • Εάν δεν επιστρέψει κάτι, επιλέξτε “Έλεγχος για ενημερώσεις”
  • Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε «Προαιρετική ενημέρωση ποιότητας διαθέσιμη» και την ενημέρωση KB5001649
  • Επιλέξτε «Λήψη και εγκατάσταση» και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη

Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε πια ότι η εκτύπωση δεν διακόπτετε. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το patch δεν θα έχει άλλα δικά του προβλήματα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα