H SkyTelecom είναι 1η start up τηλεπικοινωνιών επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα!!

Μοίρασε την γνώση...

Την ανάπτυξή της σε πανελλήνιο επίπεδο σχεδιάζει η SkyTelecom, η ανερχόμενη start up που ανατρέπει τα δεδομένα στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

banner

Το σχέδιο επέκτασής της σε όλη την ελληνική επικράτεια προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η SkyTelecom, η πρώτη start up εταιρεία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2015 και αποτελεί εξέλιξη της εταιρείας SKY-WISP, μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε στη no1 Εταιρεία Παροχής Ασύρματου Internet της χώρας. Έχοντας απέναντί της τους τρεις παραδοσιακούς κολοσσούς του κλάδου, η εταιρεία το προηγούμενο διάστημα κατάφερε να διευρύνει σημαντικά το πελατολόγιό της στις περιοχές δραστηριοποίησής της, κάτι που οδηγεί τους ανθρώπους της στην επιτάχυνση των ενεργειών του επιχειρηματικού τους πλάνου για την ανάπτυξή της.

Διαφήμιση

Με πανελλήνια κάλυψη εντός του 2021

Η SkyTelecom είναι ήδη αδειοδοτημένη από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων με αριθμό αδείας 16-121 με δυνατότητα κάλυψης ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας. Οι περιοχές του δικτύου της περιλαμβάνουν ήδη αρκετούς νομούς της χώρας, μεταξύ των οποίων η Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Μεσσηνία, η Αρκαδία, η Αργολίδα και το Ηράκλειο, καθώς και γεωγραφικές περιοχές εντός των νομών Κορινθίας, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου. Εντός της χρονιάς, η κάλυψη αναμένεται να αγγίξει και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Google news

Αιχμή του δόρατος της εταιρείας το internet υπερυψηλών ταχυτήτων 500Mbps
Μέσω της πανελλήνιας επέκτασής της, η SkyTelecom φιλοδοξεί να προσφέρει γρήγορο ασύρματο ίντερνετ 500Mbps για όλους, τη στιγμή που οι παραδοσιακοί πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ προσφέρουν πακέτα με οπτικές ίνες που στην καλύτερη περίπτωση δεν ξεπερνούν τα 200Mbps. Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά. Η εταιρεία προσφέρει επίσης υπηρεσίες VOIP τηλεφωνίας, καθώς και ασύρματο διαμοιρασμό υπηρεσιών.

ZTE Many GEOs Atlas VPN

Άμεση εξυπηρέτηση πελατών online
Ένα από τα σημεία που διαφοροποιεί τη SkyTelecom από τον ανταγωνισμό της είναι το μοντέλο εξυπηρέτησης πελατών που υιοθετεί, το οποίο και βασίζεται στο online περιβάλλον. Η SkyTelecom αξιοποιεί μία omnichannel φιλοσοφία η οποία, εκτός από τα φυσικά της καταστήματα, αξιοποιεί νέες δυνατότητες επικοινωνίας όπως:

Livechat στο www.skytelecom.gr
Facebook Messenger
Facebook Inbox & Instagram Direct Messaging (DMs).
Μεγάλη γκάμα προγραμμάτων για οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις


Τα προγράμματα της SkyTelecom περιλαμβάνουν Double Play και Internet Only λύσεις για ιδιώτες, αλλά και επιχειρήσεις. Επιπλέον, η εταιρεία έχει εισαγάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα εξειδικευμένα προγράμματα για επιχειρήσεις AirBnB, ολόκληρες πολυκατοικίες κ.α. Επιπλέον, προσφέρει δέσμευση ταχύτητας σε κάθε της πρόγραμμα, καθώς και δυνατότητες online πληρωμής και δωρεάν Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram