Η AMD έγινε ο νούμερο ένα πελάτης της TSMC όσον αφορά την αγορά waffer 7nm!

Μοίρασε την γνώση...

Ο κινεζικός ιστότοπος ειδήσεων MyDrivers, ανέφερε πληροφορίες από μια ανώνυμη πηγή, που δηλώνει ότι η AMD έχει πλέον γίνει ο μεγαλύτερος πελάτης της TSMC για waffer 7nm. Ο προηγούμενος κάτοχος της θέσης αυτής, η Apple, εγκατέλειψε τον τίτλο, πιθανώς λόγω των σχεδίων της να δουλέψει πια με την λιθογραφία των 5nm, όπως αποδεικνύεται από αναφορές, μιας και μάθαμε ότι έχει ήδη δεσμεύσει το 80% της παραγωγής των 5nm της TSMC.

banner

Εκτός από την κατοχή από την Apple, η AMD προφανώς αύξησε τις παραγγελίες της στα 7nm κατά 80% για αυτό το έτος σε σύγκριση με πέρυσι. Παρόλο που η πηγή δεν ανέφερε πού κατευθύνθηκαν οι παραγγελίες, φαίνεται λογικό να υποθέσουμε ότι θα είναι προς τα προϊόντα Zen 3, συμπεριλαμβανομένων των νέων κονσολών Xbox / PlayStation, να είναι οι κύριοι καταναλωτές. Η γενική οικογένεια Zen 3 της AMD ενσωματώνει τους φορητούς επεξεργαστές Cezanne, τους επεξεργαστές Ryzen 5000 Vermeer και τους πρόσφατα λανσαρισμένους διακομιστές EPYC Milan.

Έχουν γραφτεί πολλές ειδήσεις σχετικά με τις ελλείψεις σε τσιπ Ryzen 5000 και όχι μόνο, ενώ η Team Red έχει επίσης ν’ αντιμετωπίσει και ζητήματα τροφοδοσίας για επιτραπέζια εξαρτήματα. Για τον λόγο αυτό θα θέλει να βεβαιωθεί ότι οι παραγγελίες για το EPYC Milan πληρούνται όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μειώσει τα μελλοντικά της προβλήματα και σκουτούρες. Το μερίδιο αγοράς διακομιστή CPU για AMD έχει αυξηθεί έναντι της Intel, ενώ το μερίδιο επεξεργαστή για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές έχει μειωθεί, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι η εταιρεία θα θελήσει να αξιοποιήσει αυτήν την ορμή διασφαλίζοντας ότι υπάρχουν αρκετα CPU EPYC Milan για να πωληθούν.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Atlas VPN Goboo [CPS] Many GEOs


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram