Η Apple κατοχυρώνει φορτιστή MagSafe για iPhone

Η Apple έχει υποβάλει αίτηση για ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που θα φέρει σύντομα, τον δημοφιλή φορτιστή MagSafe στα iPhone. Το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιβεβαιώνει τα σχέδια της Apple να απομακρυνθεί από την τρέχουσα λύση φόρτισης στο Apple iPhone.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών την Τρίτη και δείχνει έναν φορτιστή MagSafe παρόμοιο με αυτόν των παλαιών MacBooks. Το ίδιο το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν μιλάει για το iPhone ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Apple, αλλά οι εικόνες μοιάζουν με τα τρέχοντα iPhone που δείχνουν ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι για τα επερχόμενα iPhone.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα επερχόμενα iPhone θα έχουν έναν φορτιστή MagSafe που θα απομακρύνει την εταιρεία από την τρέχουσα θύρα φωτισμού. Δεν υπάρχει καμία λέξη για το πότε μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τη νέα σχεδίαση φορτιστή. Αναμένουμε, ωστόσο, ότι η Apple θα κάνει την αλλαγή αργότερα φέτος στην ετήσια εκδήλωση της Apple.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα