Η Cosmote ανακοινώνει τροποποίηση όρων παροχής κινητής, καρτοκινητής, ταχύτητας σύνδεσης και αποζημιώσεων. Δείτε πως διαμορφώνονται τώρα.

Ανακοινώνεται ότι από 1 Μαρτίου 2021 τροποποιούνται οι Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσιών COSMOTE.

Οι όροι αυτοί αφορούν τους Γενικούς Όρους Παροχής Υπηρεσιών Καρτοκινητής Τηλεφωνίας COSMOTE και τους Όρους Ανοικτού Διαδικτύου Κινητής της COSMOTE.

Επίσης τροποποιούνται και οι γενικοί όροι παροχής αναφορικά με τις Ταχύτητες Σύνδεσης στο Διαδίκτυο και τις Επανορθώσεις/Αποζημιώσεις προς τους συνδρομητές.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις τροποποιήσεις αυτές μπορείτε να διαβάσετε στις παρακάτω σελίδες:

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ COSMOTE

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ COSMOTE

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Πληροφορίες επίσης μπορείτε να βρείτε και από την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE (13888 για οικιακούς πελάτες, 13818 για εταιρικούς πελάτες) και στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα