Η Samsung ανακοινώνει το Odyssey G9 2021, μια καμπυλωτή οθόνη 49 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και εγγενή ανάλυση 2K!

Η Samsung παρουσίασε την οθόνη Odyssey G9 τον Ιούνιο του 2020, με την καμπύλη οθόνη παιχνιδιών έχει ήδη αντικατασταθεί από την νέα έκδοση του 2021. Σύμφωνα με την εταιρεία, η οθόνη Odyssey G9 2021 διαθέτει την τεχνολογία Quantum MiniLED, η οποία μιλά μόνο για μάρκετινγκ για οπίσθιο φωτισμό μίνι LED.

Ωστόσο, η μετάβαση σε μίνι LED θα βελτιώσει σημαντικά τα επίπεδα φωτεινότητας. Κατά συνέπεια, το Odyssey G9 2021 φέρεται να κορυφώνει την φωτεινότητα του στα 2.000 nits, αν και μόνο ενώ εμφανίζει περιεχόμενο HDR. Ως εκ τούτου, αναμένουμε από τη Samsung να πιστοποιήσει το Odyssey G9 2021 με το VESA ως οθόνη DisplayHDR 1400. Η οθόνη του παιχνιδιού διατηρεί την καμπυλότητα των 1.000R από το μοντέλο του περασμένου έτους, μαζί με το ρυθμό ανανέωσης των 240 Hz και τους χρόνους απόκρισης 1 ms.

Η Samsung ανακοινώνει το Odyssey G9 2021, μια καμπυλωτή οθόνη 49 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και εγγενή ανάλυση 2K!

Παρομοίως, το Odyssey G9 παραμένει οθόνη 2Κ, με την καμπυλότητα του να επεκτείνει αυτήν την ανάλυση στα 5.120 x 1.440 pixel. Η Samsung δεν έχει ακόμη ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες για το Odyssey G9 2021, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του. Το μοντέλο του περασμένου έτους κυκλοφόρησε για 1.699 $, οπότε υποθέτουμε ότι η έκδοση του 2021 θα κοστίσει τουλάχιστον τόσα, αν όχι και περισσότερα. Περιμένουμε από τη νέα οθόνη να διατηρήσει την υποστήριξη AMD FreeSync Pro και NVIDIA G-SYNC, διατηρώντας παράλληλα τον κόμβο USB του περασμένου έτους.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα