Κλείνουν τα ΕΛΤΑ στην ανατολική Θεσσαλονίκη!

Αναστέλλεται η λειτουργία της Μονάδας Διανομής Ανατολικής Θεσσαλονίκης των ΕΛΤΑ λόγω εντοπισμού κρουσμάτων κοροναϊου σε εργαζόμενους της μονάδας. Ακολουθεί η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ:

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι προχωρούν σε υποχρεωτική αναστολή της λειτουργίας της , μετά από εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζομένους της Μονάδας. Οι νοσούντες εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους και, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών, βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα που εφαρμόζει η εταιρεία στο πλαίσιο των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της πιστοποίησης Covid Shield που έχει λάβει από την TUV Austria, η Μονάδα Διανομής θα πρέπει να αναστείλει, προσωρινά, τη λειτουργία της προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού, με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και των εργαζομένων της.

Ωστόσο, η εταιρεία έχει θέσει ήδη σε εφαρμογή το σχεδιασμό διαχείρισης κρίσεων που προβλέπει την ενεργοποίηση έκτακτου προσωπικού και τη συνδρομή της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, με στόχο την ομαλή ταχυδρομική εξυπηρέτηση της περιοχής.

Τα ΕΛΤΑ ζητούν την κατανόηση των πελατών τους στην περιοχή Ανατολικής Θεσσαλονίκης για καθυστερήσεις που ενδεχομένως να παρατηρηθούν, προσωρινά, στην αλληλογραφία τους και, εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα ενημερώσουν το κοινό με νεότερη ανακοίνωση.»

Για το θέμα τοποθετήθηκε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου τονίζοντας την αναγκαιότητα να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Έντονη ανησυχία και ερωτήματα προκαλούν καταγγελίες εργαζομένων των ΕΛΤΑ ότι στην μονάδα διανομής ανατολικής Θεσσαλονίκης υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού, μεταξύ των εργαζομένων.

Αληθεύουν οι συγκεκριμένες καταγγελίες; Αν ναι,

Πότε έγινε η διάγνωση; Ισχύει ότι ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε πάνω από δέκα; Σε τι ενέργειες έχουν προβεί οι αρμόδιοι προκειμένου να προστατευθούν οι εργαζόμενοι, αλλά και οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή μαζί τους;

Έχουν συνειδητοποιήσει οι αρμόδιοι το μέγεθος του κινδύνου, δεδομένου ότι από τη συγκεκριμένη μονάδα εξυπηρετείται μια μεγάλη περιοχή και οι διανομείς έρχονται σε επαφή με συνταξιούχους για την πληρωμή των συντάξεων τους και με παραλήπτες συστημένων επιστολών που πρέπει να υπογράψουν για να τις παραλάβουν;

Έχουν εφαρμοστεί τα απαραίτητα πρωτόκολλα που προβλέπονται για τέτοιες περιπτώσεις; Το θέμα είναι εξαιρετικά κρίσιμο και αφορά τη δημόσια υγεία. Η Θεσσαλονίκη πλήρωσε ήδη πολύ ακριβά τα λάθη και την αδιαφορία της κυβέρνησης. Ζητάμε να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα