Νέα έκδοση του Xiaomi Mi 10 βρέθηκε σε πλατφόρμα benchmark!

Τον περασμένο μήνα, ένα smartphone Xiaomi εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων πρόσβασης, στο δίκτυο του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής. Ορισμένες πηγές επεσήμαναν ότι το τηλέφωνο αυτό είναι μια νέα έκδοση της σειράς Xiaomi Mi 10. Σήμερα, αυτή η νέα έκδοση του Mi 10 εμφανίστηκε στην πλατφόρμα Geekbench. Όπως μπορούμε να δούμε από το σχήμα, το μοντέλο αυτού του μηχανήματος είναι το M2102J2SC και οι πληροφορίες της μητρικής πλακέτας δείχνουν το “thyme”. Το τελευταίο είναι το εσωτερικό κωδικό όνομα του Qualcomm Snapdragon 870.

Στη δοκιμή ενός πυρήνα, το τηλέφωνο σημείωσε 1021 και στη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων, σημείωσε 3443. Παρόλο που είναι επί του παρόντος μηχανολογικό μηχάνημα, το σκορ δεν διαφέρει πολύ από τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 870 και είναι στην αγορά . Επιπλέον, το μηχάνημα φαίνεται να έχει 8 GB RAM και να τρέχει το λειτουργικό σύστημα MIUI που βασίζεται στο Android 11.

Ο Snapdragon 870 είναι κατασκευασμένο με διαδικασία 7nm. Η CPU περιλαμβάνει έναν πυρήνα A77 (3.19GHz), τρεις πυρήνες A77 (2.42GHz) και τέσσερις μικρούς πυρήνες A55 (1.8GHz). Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι ίδια με τον Snapdragon 865+ και η μπάντα βάσης 5G που χρησιμοποιεί, είναι και πάλι το X55 5G. Παρόλο που χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία και αρχιτεκτονική, η απόδοση του Snapdragon 870 είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη γενιά.

Χαρακτηριστικά Xiaomi Mi 10

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα έκδοση του Mi 10 θα αναβαθμιστεί επίσης με διπλά ηχεία που θα έχουν πιστοποίηση Harman Kardon. Η εξωτερική ποιότητα ήχου θα είναι καλύτερη από αυτή του Mi 10. Ωστόσο, υπάρχουν νέα ότι το Mi 10 θα συνεχίσει την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος του Mi 11 και δεν θα ενσωματώνεται στο κουτί ο φορτιστής γρήγορης φόρτισης 33W. Το αν θα υιοθετήσει το πακέτο τυπικής έκδοσης Xiaomi Mi 11 είναι προς το παρόν άγνωστο. Σε άλλες πτυχές, η νέα έκδοση του Mi 10 θα συνεχίσει την προηγούμενη διαμόρφωση, χρησιμοποιώντας μια οθόνη 90Hz, 6,67 ίντσες. Η πίσω κάμερα χρησιμοποιεί μια κατακόρυφη λύση τεσσάρων καμερών με κύρια κάμερα 100MP.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα