Ο Arnold Schwarzenegger ψηφίστηκε επίσημα σαν ο πιο κατάλληλος ηγέτης σε…..!

Μοίρασε την γνώση...

Κι όμως έγινε κανονική ψηφοφορία και βγήκε με παμψηφία.

banner

Μπορεί να ακούγεται ιδιαίτερα τρελό όλο αυτό το σενάριο με τους εξωγήινους να σκάνε στη Γη και να μας κάνουν υπόδουλους τους, κάποιοι όμως στον κόσμο και ιδιαίτερα στη Μεγάλη Βρετανία παίρνουν πολύ στα σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Διαφήμιση

Τόσο σοβαρά που έκατσαν και ψήφισαν ποιον θα ήθελαν ηγέτη του κόσμου αν μας επιτεθούν εξωγήινοι.

Google news

Το Βρετανικό κοινό μετά από έρευνα που έγινε, ερωτήθηκε ποιον θα ήθελαν για παγκόσμιο ηγέτη σε μία τέτοια κατάσταση και φυσικά οι περισσότεροι απάντησαν πως θα ήθελαν τον Schwarzenegger.

Banggood WW Wondershare WW

Κι αυτό είναι φυσικό αν δει κανείς πως αντιμετωπίζει τους εξωγήινους στον Κυνηγό, την ταινία που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό.

Στη δεύτερη θέση ήρθε ο Will Smith που όλοι τον έχουμε δει πως κατατρόπωσε τους εξωγήινους στο Μέρα Ανεξαρτησίας.


Εσείς ποιον θα θέλατε!?

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram