Πρόβλημα με την εφαρμογή του e-banking της Alpha Bank εμφανίστηκε το πρωί.

Alpha Bank: Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε το πρωί της Παρασκευής (5/3) με την εφαρμογή της τράπεζας, το λεγόμενο e-banking.
Συγκεκριμένα όσοι επιχειρούσαν να μπουν στην εφαρμογή της Alpha Bank για να τσεκάρουν το υπόλοιπο των λογαριασμών τους στην τράπεζα, έβλεπαν αδυναμία εμφάνισης του υπολοίπου!

Αντιλαμβάνεται κανείς και την αναστάτωση που προκλήθηκε, σε χιλιάδες πολίτες, με δεδομένο ότι σήμερα (5/3) είναι μέρα πληρωμών.

Να σημειώσουμε πάντως ότι από Η/Υ το σύστημα λειτουργούσε κανονικά, συνεπώς το πρόβλημα εστιάστηκε μόνο στην εφαρμογή της Alpha Bank μέσω κινητού.

Μετά από ώρες το πρόβλημα λύθηκε στην εφαρμογή και αποκαταστάθηκε η τάξη.

Δείτε παρακάτω τη αντίκριζαν όσοι προσπαθούσαν να μπουν στο e-banking

Πρόβλημα με την εφαρμογή του e-banking της Alpha Bank εμφανίστηκε το πρωί.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα