RedMagic 6: Βρήκαμε στοιχεία και φωτογραφία του 2021 τηλέφωνο παιχνιδιών πριν από την κυκλοφορία του!

Μοίρασε την γνώση...

Η Nubia θα κυκλοφορήσει τους διαδόχους του εμβληματικού smartphone RedMagic 5G στις 4 Μαρτίου 2021. Αυτές οι συσκευές, που ονομάζονται NX669J και NX669J-P (ή, πιθανώς, 6 και 6 Pro) έχουν πλέον καταχωρηθεί από την κινεζική αρχή TENAA, δίνοντας την πρώτη σταθερή υπόδειξη για το πώς θα μοιάζουν αυτά τα νέα τηλέφωνα.

banner

Όπως αποδεικνύεται, η μάρκα Nubia έχει αναπτύξει μια εμφάνιση για αυτούς τους διεκδικητές παιχνιδιών για κινητά που μοιάζουν περισσότερο στο πίσω πλαίσιο με αυτό του 5S, στις συμμετρικές γεωμετρικές αποκοπές και όλα. Ωστόσο, ενώ αυτή η ανανέωση του 2020 ήρθε με πολύ χρώμα που ήταν τόσο ακραίο, όσο το δίχρωμο νέον Pulse, το TENAA δείχνει τη σειρά 6 σε πολύ πιο καταπράσινο μαύρο (ακόμα κι αν υπάρχουν επίσης ενδείξεις κόκκινου ή ολογραφικού τόνου ανά παραλλαγή).

Διαφήμιση

Διαφορετικά, η “σπονδυλική στήλη” που έτρεχε από την πίσω κάμερα στο 5S κάτω από το τηλέφωνο, κάνει μια επιστροφή στις αντικαταστάσεις της. Οι πρώτες διαρροές αυτών των τηλεφώνων υπαινίχθηκαν ένα είδος LED-light-show για να ανταγωνιστεί αυτό του ROG Phone 5. Ωστόσο, η TENAA αποδίδει λίγα στοιχεία για κάτι τέτοιο.

Google news

Και πάλι, για τους θαυμαστές που μπορεί να χάσουν την κανονική τρέλα του RedMagic, μπορεί να ζουν ακόμα στο φημολογούμενο πρόσθετο ροζ / μοβ χρώμα του τηλεφώνου. Τέλος, οι τελευταίες διαρροές της μάρκας αφορούν επίσης τον ρυθμό δειγματοληψίας αφής.

Govee Many GEOs Goboo [CPS] Many GEOs

Η RedMagic έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι φτάνει τα 400Hz στα επερχόμενα μοντέλα. Ωστόσο, το SparrowsNews ισχυρίζεται ότι βρήκε μια νέα αφίσα που υποδηλώνει ότι το είδος είναι στην πραγματικότητα πιο κοκκώδες από αυτό. Τα τηλέφωνα παιχνιδιών του 2021 ενδέχεται να υποστηρίζουν έως και 500Hz σε αποκρίσεις με ένα μόνο δάχτυλο, με 360Hz για πολλές πινελιές. Σε συνδυασμό με τη νέα οθόνη 165Hz της σειράς, αυτό το πλεονέκτημα προφανώς μειώνει την καθυστέρηση του πρώτου σε μόλις 8 χιλιοστά του δευτερολέπτου (ms).

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram