Στα… 7.200 ευρώ!?!? Και crossover… και… πόλης!!! Είναι το Fiat Mobi…

Μοίρασε την γνώση...

Το όνειρο της απόκτησης ενός crossover φιλοδοξεί να κάνει πραγματικότητα η Fiat αποκαλύπτοντας μια αστικών προδιαγραφών πρόταση για τη αγορά του μακρινού Μεξικού.

banner

Το Fiat Mobi, όπως ονομάζεται, βασίζεται στην πλατφόρμα του Fiat Panda και Lancia Ypsilon, κρύβοντας κάτω από το καπό του έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου.

Ο τελευταίος θα αποδίδει 69 ίππους και 92 Nm ροπή, ενώ συνδυάζεται κατά αποκλειστικότητα με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Google news


Σύμφωνα με την ιταλική φίρμα, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου είναι μόλις 4,6 λίτρα/100 χιλιόμετρα, χωρίς παρόλα αυτά να ανακοινώνονται οι εκλυόμενοι ρύποι.

ZTE Many GEOs Cafago WW

Το Fiat Mobi προσφέρεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις, ξεκινώντας από τα 7.200 ευρώ. Στον βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται –μεταξύ άλλων- οι μετωπικοί αερόσακοι, το air condition, το ABS με EBD, καθώς και τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα.


Στην αμέσως επόμενη εξοπλιστική έκδοση έρχονται να προστεθούν αρκετές «ηλεκτρικές» ευκολίες, όπως και δύο ψηφιακές οθόνες στο σύγχρονο και ελκυστικό πιλοτήριο του αυτοκινήτου.


Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, το Fiat Mobi δεν πρόκειται να απασχολήσει την ευρωπαϊκή αγορά, παρά το γεγονός ότι από την γκάμα της ιταλικής φίρμας λείπουν εκείνες οι προτάσεις που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την παρουσία τους στα προσιτά αυτοκίνητα πόλης.


Δεν θα πρέπει να αποκλείσει κανείς, λοιπόν, το ενδεχόμενο η Fiat να διαδραματίσει το ρόλο της Dacia στο όμιλο Stellantis, αφήνοντας τις Citroen, Opel και Peugeot να πρωταγωνιστήσουν στην κεντρική σκηνή της ευρωπαϊκή αυτοκινητικής σκηνής.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram