Τα συναισθήματα των παιδιών, ενώ κάνουν μάθημα «διαβάζει» Τεχνολογία AI…

Φτιάχνοντας μια νέα πλατφόρμα μάθησης που χρησιμοποιεί τεχνολογία AI, μπορεί να παρακολουθεί τα συναισθήματα των παιδιών καθώς κάνουν διαδικτυακά μαθήματα.

Το λογισμικό, που ονομάζεται 4 Little Trees, δημιουργήθηκε από την Find Solution AI, μία start up με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Αν και η χρήση της τεχνολογίας AI για την αναγνώριση συναισθημάτων στα σχολεία έχει προκαλέσει ανησυχία, η δημιουργός του Viola Lam ισχυρίζεται ότι μπορεί να κάνει μία εικονική τάξη τόσο καλή όσο και η πραγματική.

Οι μαθητές εργάζονται πάνω σε τεστ και εργασίες για το σπίτι στην πλατφόρμα, ως μέρος του σχολικού προγράμματος σπουδών. Ενώ μελετούν, η τεχνητή νοημοσύνη μετρά το μυϊκό τόνο στα πρόσωπά τους μέσω της κάμερας του υπολογιστή ή του tablet τους και προσδιορίζει συναισθήματα όπως ευτυχία, θλίψη, θυμό, έκπληξη και φόβο. Το σύστημα παρακολουθεί επίσης πόσο χρόνο χρειάζονται οι μαθητές για να απαντήσουν στις ερωτήσεις.

Καταγράφει τα σημάδια και το ιστορικό απόδοσής τους. Δημιουργεί αναφορές σχετικά με τα πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες και τα επίπεδα κινήτρου τους και προβλέπει τους βαθμούς τους. Το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε μαθητή, στοχεύοντας κενά στις γνώσεις τους και προσφέροντας τεστ σε στυλ παιχνιδιού που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική. Οι μαθητές αποδίδουν 10% καλύτερα στις εξετάσεις, εάν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το 4 Little Trees, λέει η Lam. Η Lam, που υπήρξε εκπαιδευτικός, θυμάται ότι ανακάλυπτε πως ορισμένοι μαθητές της είχαν κενά μόνο όταν έβλεπε τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους.

Το λογισμικό 4 Little Trees ξεκίνησε το 2017, με χρηματοδότηση 5 εκατομμυρίων δολαρίων, για να δώσει στους εκπαιδευτικούς την ευκαιρία να καταλάβουν καλύτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές τους. Ο αριθμός των σχολείων που το χρησιμοποιούν στο Χονγκ Κονγκ αυξήθηκε από 34 σε 83, τον τελευταίο χρόνο.

Η Lam δήλωσε ότι η τεχνολογία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους δασκάλους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, διότι τους επιτρέπει να παρακολουθούν εξ αποστάσεως τα συναισθήματα των μαθητών τους καθώς τους διδάσκουν.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα