Το Netflix τιμά τον θάνατο του Αλμπέρ Ουντερζό φέρνοντας μία μίνι σειρά για τον «Αστερίξ και Οβελίξ»!

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος (24 Μαρτίου του 2020) από τον θάνατο του Αλμπέρ Ουντερζό και το Netflix φρόντισε να τιμηθεί η επέτειος μνήμης του θρυλικού καρτουνίστα με ένα συναρπαστικό νέο για το διασημότερο δημιούργημα του.

Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ είναι ένα saga που μας έχει προσφέρει άφθονες συγκινήσεις σε επίπεδο κόμικς, animated ταινιών, life-action ταινιών και πολλών ακόμα μορφών της τέχνης της αφήγησης (15 στο σύνολο).

Σε μια εποχή που το streaming απορροφάει κάθε μορφή περιεχομένου σαν ηλεκτρική σκούπα, θα ήταν απίθανο να μην έρθει η στιγμή που οι Γαλάτες θα βρεθούν να εξαγοράζονται έναντι υψηλού ποσού από κάποια πλατφόρμα.

Από τη μία το να δούμε τον Αστερίξ και τον Οβελίξ με όλη την παρέα τους στο Netflix, μπορεί και να μας κάτσει κάπως βαριά στο στομάχι, από την άλλη οφείλουμε να αποδεχτούμε την πορεία των πραγμάτων και να δώσουμε χώρο στον ενθουσιασμό.

Ενθουσιασμός γιατί το Netflix παρήγγειλε από την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του franchise στη Γαλλία, να γίνει η παραγωγή μιας μίνι σειράς που θα βασίζεται στο κόμικ Asterix and the Big Fight. Μάλιστα, το Netflix θα αναθέσει το όλο πρότζεκτ στον Αλέν Σαμπά, δημιουργό και σκηνοθέτη της ταινίας «Επιχείρηση Κλεοπάτρα», της πιο επιτυχημένης δηλαδή ταινίας με ανθρώπους που έγινε για το συγκεκριμένο franchise.

Καθώς η πλατφόρμα έχει και την κατάληξη που χαρακτηρίζει τα γαλατικά ονόματα, μπορούμε να πούμε πως κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του και δεν θα ήταν διόλου απίθανο να προστίθετο ένας χαρακτήρας που να βλέπει πολλές σειρές και να ονομάζεται Netflix!

Η σειρά αναμένεται να είναι έτοιμη για να τη δούμε στις αρχές του 2023 και αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην επέκταση που έχει κάνει το Netflix εσχάτως στη γαλλική αγορά, όπου αγόρασε στούντιο και αποτελεί το νέο του ευρωπαϊκό προπύργιο μετά την Ισπανία, τη Γερμανία και την Τουρκία.

Είναι σαφώς αρκετά μακριά μέχρι να βρεθούμε στο 2023, αλλά αφενός έτσι όπως πάει το πράγμα με την πανδημία, κάπου εκεί υπολογίζουμε να είμαστε ξανά ελεύθεροι, αφετέρου μπορούμε να καλύψουμε ένα μέρος της χρονικής απόστασης με το 39ο κόμικ που θα κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος έτους.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα