Το Oppo Band θα κυκλοφορήσει τελικά παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου, με πρωταρχικό αντίπαλο το Mi Band της Xiaomi!

Μοίρασε την γνώση...

Η Oppo πουλάει ήδη το έξυπνο ρολόι «Watch» στην Ευρώπη, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με το Apple Watch. Ωστόσο, η Oppo έχει και το Oppo band, το οποίο έχει περιορίσει τις πωλήσεις του μόνο στην Κίνα από την κυκλοφορία του το καλοκαίρι του 2020. Η εταιρεία επιβεβαίωσε τώρα ότι θα κυκλοφορήσει το Oppo Band παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου, το οποίο αναμένεται να προσφέρει ανταγωνισμό στους οπαδούς του Xiaomi Mi Band 5.

banner

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει σε ποιες χώρες θα πουλήσει τη συσκευή, αλλά η Ινδία θα είναι μία από τις πρώτες. Μια πρόσφατη πιστοποίηση EEC, επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι η Oppo σκοπεύει να φέρει το band και στην ΕΕ. Παρεμπιπτόντως, η Oppo ονόμασε την παγκόσμια έκδοση με την ονομασία Band Style, και όχι απλώς Band όπως στην Κίνα.

Διαφήμιση

Το Oppo Band θα κυκλοφορήσει τελικά παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου, με πρωταρχικό αντίπαλο το Mi Band της Xiaomi!

Προφανώς, το Oppo θα αντικαταστήσει τις TPU και μεταλλικές εκδόσεις του Band παγκοσμίως. Δεν είναι σαφές πόσο θα κοστίσει το Oppo Band Style εκτός της Κίνας, αλλά θα διατηρήσει την οθόνη AMOLED 1,1 ιντσών του τελευταίου, τον αισθητήρα SpO2 και την οθόνη καρδιακού ρυθμού. Η κινεζική έκδοση έχει επίσης NFC, αλλά η Oppo δεν έχει επιβεβαιώσει ότι αυτή η λειτουργία θα υπάρχει και στο Band Style. Ωστόσο, ο επερχόμενος ιχνηλάτης γυμναστικής θα έχει τουλάχιστον δώδεκα τρόπους άσκησης.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

banner Goboo [CPS] Many GEOs


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram