Το βίντεο από τα Redmi K40 και Redmi K40 Pro αποκαλύπτει τη λύση διάχυσης θερμότητας με την τεχνολογία LiquidCool της Xiaomi και το αρθρωτό υλικό της κάμερας!

Η Xiaomi δεν έχει ακόμη δώσει στη σειρά Redmi K40 παγκόσμια κυκλοφορία όπως έχει κάνει και με το Mi 11, αλλά ένα βίντεο teardown, προσφέρει μια εικόνα για το υλικό που έχει συμπεριλάβει η εταιρεία στα νέα της smartphone Redmi. Το βίντεο επικεντρώνεται στα Redmi K40 και Redmi K40 Pro, αν και το Redmi K40 Pro Plus διαφέρει μόνο από το προηγούμενο στη μνήμη RAM και στον κύριο αισθητήρα κάμερας.

Υπάρχουν περισσότερες διαφορές μεταξύ του Redmi K40 και του Redmi K40 Pro, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του Snapdragon 870 από τη Xiaomi στο ένα και του Snapdragon 888 στο άλλο. Το εσωτερικό και των δύο συσκευών μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπα, οπότε φαίνεται ότι η Xiaomi δεν έκανε τίποτα επιπλέον στο Redmi K40 Pro, για να ψύξει τον περίφημα καυτό επεξεργαστή Snapdragon 888.

Ωστόσο, το βίντεο του XYZone δείχνει ότι το Redmi K40 λειτουργεί ελαφρώς πιο ζεστά από ό, τι το Redmi K40 Pro στις ίδιες συνθήκες, παρά το γεγονός ότι έχει ουσιαστικά έναν Snapdragon 865 Plus. Με βάση το βίντεο, η τεχνολογία LiquidCool της Xiaomi δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μικρό χαλκό σωλήνα θερμότητας, με θωράκιση θερμότητας και μερικά θερμικά τακάκια, τα οποία χάνουν σε σύγκριση με τη μεγάλη λύση ψύξης που υπάρχει στο Mi 10 Ultra.

Ωστόσο, εντυπωσιακή είναι η αρθρωτότητα των πίσω κάμερων στα Redmi K40 και Redmi K40 Pro. Συνήθως, οι κατασκευαστές smartphone τα ομαδοποιούν, αλλά η Xiaomi τα έχει διατηρήσει σε ειδικά διαμερίσματα. Υπάρχει επίσης μια τεράστια γλωττίδα έλξης μπαταρίας που θα πρέπει να κάνει την αντικατάσταση της μπαταρίας μια ανώδυνη εμπειρία.

Δεν είναι σαφές πότε η Xiaomi θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το Redmi K40 και το Redmi K40 Pro. Φαίνεται ότι και τα δύο θα φτάσουν σε πολλές αγορές σαν POCO F3 smartphones, όπως έχουμε αναφέρει.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα