Το Xiaomi Mi A3 λαμβάνει ενημέρωση ασφαλείας του Μαρτίου 2021 στην Ευρώπη με 38 υψηλά ή κρίσιμα CVE. Πως θα την κατεβάσετε!

Μοίρασε την γνώση...

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Xiaomi έφερε στα Mi A3 που λειτουργούν σε παγκόσμια κλίμακα, την ενημερωμένη έκδοση του κώδικα ασφαλείας από τις 5 Μαρτίου 2021. Τώρα, η εταιρεία έχει εισαγάγει την ίδια ενημέρωση σε ευρωπαϊκές συσκευές, που η Xiaomi τις διατηρεί στο κανάλι ανάπτυξης του ΕΟΧ. Η Xiaomi έχει ονομάσει την τελευταία έκδοση του EEA V12.0.5.0.RFQEUXM, αντί για V12.0.7.0.RFQMIXM που άρχισε να διανέμει στο παγκόσμιο κανάλι της αυτή την εβδομάδα.

Το V12.0.5.0.RFQEUXM περιέχει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας της 5ης Μαρτίου 2021, η οποία συνδυάζει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα της 1ης Μαρτίου 2021. Σύμφωνα με το τελευταίο Android Security Bulletin, η ενημερωμένη έκδοση του κώδικα ασφαλείας στις 5 Μαρτίου 2021 αντιμετωπίζει 38 υψηλά ή κρίσιμα CVE, συμπεριλαμβανομένων πολλών που σχετίζονται με bootloaders, κάμερες και οθόνες.


Η Xiaomi θα εκδώσει το V12.0.5.0.RFQEUXM ως λήψη over-the-air (OTA) για συσκευές εγγεγραμμένες στον κλάδο ανάπτυξης του ΕΟΧ. Εάν η συσκευή σας δεν έχει λάβει ακόμη ειδοποίηση για λήψη του V12.0.5.0.RFQEUXM OTA, τότε μπορείτε κάνετε λήψη του αρχείου OTA μη αυτόματα από τους διακομιστές της Xiaomi. Μια ανάρτηση στο r / MiA3 subreddit περιέχει επίσης τους συνδέσμους λήψης για fastboot και ανάκτησης του V12.0.5.0.RFQEUXM, εάν προτιμάτε να τις χρησιμοποιήσετε.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com