132.0000 εργαζόμενοι της Microsoft ερωτήθηκαν και είπαν τι πιστεύουν για την εταιρεία…..

Ένας από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς γίγαντες παγκοσμίως, η Microsoft, κάθε χρόνο διεξάγει έρευνα, με την ονομασία «MS Poll». Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκει να μάθει την άποψη των εργαζομένων της αναφορικά με – κρίσιμα για το μέλλον της εταιρείας – ζητήματα όπως η ηγεσία, η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής αλλά και οι χρηματικές απολαβές.

Φέτος, ένα πολύ υψηλό ποσοστό των εργαζομένων της και συγκεκριμένα το 88% – σχεδόν δηλαδή 132.000 από τους συνολικά 149.000 εργαζομένους – ανταποκρίθηκε θετικά στο να απαντήσει το εν λόγω ερωτηματολόγιο. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι απαντήσεις που έδωσαν οι εργαζόμενοι της Microsoft ήταν ως επί το πλείστο θετικές – γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τη διοίκηση της εταιρείας.

Πιο αναλυτικά, το υψηλότερο ποσοστό θετικών απαντήσεων εντοπίζεται στην κατηγορία την οποία ο τεχνολογικός κολοσσός έχει επιλέξει να ονομάσει ως «αυθεντικότητα, ιδιοκτησία, πίστη στη δέσμευση για διαφορετικότητα». Η εν λόγω κατηγορία συγκέντρωσε 90% θετικές απαντήσεις.

Στον αντίποδα, η κατηγορία με τις λιγότερες ευνοϊκές απαντήσεις σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Business Insider ήταν η κατηγορία «επιδόσεις – απόδοση», με μόλις 66% θετικές απαντήσεις. Ακολουθεί η κατηγορία με την ονομασία «συμφωνία» η οποία αναφέρεται στην οικονομική συμφωνία και πιο συγκεκριμένα εάν υπάρχει μια λογική ισορροπία ανάμεσα στην προσφορά του κάθε εργαζομένου στην εταιρεία και στο μισθό του. Η εν λόγω κατηγορία απέσπασε θετικές απαντήσεις που δεν ξεπερνούν το 73%.

Για το προηγούμενο έτος, η έρευνα διαπίστωσε πως οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζονταν λιγότερο ικανοποιημένοι όσον αφορά στο ζήτημα των αμοιβών. Το 55%, μάλιστα, των υπαλλήλων που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι ο συνδυασμός μισθού, μπόνους και ιδίων κεφαλαίων τους ήταν ανταγωνιστικός με παρόμοιες θέσεις εργασίας σε άλλες τεχνολογικές εταιρείες. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τα προηγούμενα έτη ήταν 57% για το έτος 2019, 61% για το 2018 και 65% για το 2017.

Τέλος, σε ολόκληρη την εταιρεία, το 81% των εργαζομένων απάντησε θετικά σε ερωτήσεις με κεντρικό θέμα την πρόθεση παραμονής στην εταιρεία.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα