Απογειώστε τη χρηστικότητα του φορητού υπολογιστή σας με ένα Choetech HUB-M15

Η τάση στην κατασκευή φορητών υπολογιστών έχει πλέον αλλάξει σε πιο μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές παρουσιάζουν μοντέλα με μέγεθος οθόνης 14 ίντσες ή μικρότερη και με πολύ λεπτό προφίλ. Τέτοιοι υπολογιστές είναι τα MateBook της Huawei, τα ZenBook της Asus, τα MacBook της Apple, τα Chromebook και πολλά ακόμα. Το βασικό γνώρισμα αυτών των υπολογιστών είναι ότι έχουν θύρες USB PD type-C για φόρτιση και σύνδεση συσκευών. Αυτοί η υπολογιστές είναι πολύ βολικοί γιατί έχουν μικρό μέγεθος, βάρος και πάχος, οπότε μπορούμε να τους παίρνουμε εύκολα μαζί μας.

Το γεγονός ότι το πάχος τους είναι μικρό είναι συγχρόνως ένα σημαντικό μειονέκτημα. Δεν υπάρχει χώρος για διάφορες χρήσιμες θύρες, όπως Ethernet, HDMI, VGA κλπ. Στην πράξη αυτοί οι υπολογιστές έχουν συνήθως δύο θύρες USB 3.0, μία θύρα mini jack μικροφώνου – ακουστικών και δύο θύρες PD type-C. Έτσι οι χρήστες δεν μπορούν να συνδέσουν διάφορα περιφερειακά που τους είναι χρήσιμα, όπως καλώδιο Ethernet για ενσύρματο γρήγορο Internet, προβολείς παρουσιάσεων, κάρτες μνήμης SD, διάφορα μέσα αποθήκευσης, εκτυπωτές, σαρωτές, ποντίκια κλπ. Αυτό μειώνει σημαντικά τις δυνατότητες χρήσης αυτών των υπολογιστών.

Η γνωστή μας Choetech δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα με το HUBM15. Πρόκειται για έναν πολύ-προσαρμογέα που διαθέτει εννέα θύρες. Το HUB-M15 είναι μια μικρή συσκευή που μπορούμε να την έχουμε συνέχεια μαζί μας, αφού χωράει ακόμα και στην τσέπη! Έχει σχήμα ορθογώνιο με διαστάσεις 12,3 x 5,0 x 1,5 εκατοστά και διαθέτει καλώδιο μήκους 20 περίπου εκατοστών με βύσμα type-C, για τη σύνδεση με τη θύρα USB PD type-C του υπολογιστή μας. Η κατασκευή του είναι πολύ ποιοτική αφού είναι κατασκευασμένο από βουρτσισμένο αλουμίνιο και πλαστικό. Το χρώμα του είναι γκρι ανθρακί. Ας δούμε αναλυτικά τις θύρες που διαθέτει:

Στη μια μεγάλη πλευρά έχει διαδοχικά μια θύρα HDMI, μια VGA και μια Ethernet. Οι θύρες HDMI και VGA χρησιμοποιούνται για να συνδέσουμε τον υπολογιστή μας σε εξωτερική οθόνη, σε τηλεόραση ή σε προβολέα παρουσιάσεων. Η HDMI υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση Ultra HD 4K στα 30Hz και η VGA υποστηρίζει ανάλυση 1080P στα 60Hz. Όταν τις χρησιμοποιούμε συγχρόνως, η μέγιστη ανάλυση και των δύο είναι 1080P στα 60Hz. Η ύπαρξη της θύρας VGA που είναι παλαιότερης τεχνολογίας, μπορεί να μη μας φαίνεται και τόσο πετυχημένη. Αν σκεφτούμε όμως ότι πολλοί διαθέτουν παλιούς προβολείς παρουσιάσεων ή οθόνες με είσοδο εικόνας μόνο VGA, αυτή η θύρα μπορεί να φανεί σωτήρια!  Η θύρα Ethernet είναι τύπου gigabit για πολύ υψηλές ταχύτητες ενσύρματου διαδικτύου.

Στην άλλη μεγάλη πλευρά θα βρούμε τρεις θύρες USB type-C 3.0 και μια θύρα για κάρτες μνήμης micro SD. Έτσι μπορούμε να συνδέσουμε στον υπολογιστή μας αρκετές συσκευές USB, διάφορα μέσα αποθήκευσης, εκτυπωτές, σαρωτές, ποντίκια κλπ. Στη μια μικρή πλευρά υπάρχει μια θύρα για κάρτες μνήμης SD και στην άλλη το καλώδιο για τη σύνδεση στον υπολογιστή και μια θύρα PD USB type-C στην οποία μπορούμε να συνδέσουμε τον φορτιστή του υπολογιστή μας. Αυτή η θύρα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέχρι 100W.

Το HUB-M15 της Choetech λειτουργεί άριστα. Συνδέσαμε σε αυτό συγχρόνως, μια οθόνη στη θύρα HDMI, καλώδιο Ethernet, κάρτα SD, κάρτα micro SD, εξωτερικό σκληρό δίσκο, φλασάκι μνήμης, κινητό τηλέφωνο και τον φορτιστή του υπολογιστή. Όλα δούλεψαν τέλεια χωρίς κολλήματα και χωρίς το HUB να θερμανθεί. Πραγματικά, αυτή η μικρή συσκευή μπορεί να μας λύσει τα χέρια και να απογειώσει τη λειτουργικότητα του φορητού μας υπολογιστή! Να αναφέρουμε ακόμα ότι εκτός από υπολογιστές, είναι συμβατή με πολλά κινητά και tablet της Samsung.

Αν διαθέτετε έναν φορητό υπολογιστή νέας γενιάς και θέλετε να συνδέεται σε αυτόν πολλά περιφερειακά συγχρόνως και καλώδιο διαδικτύου, τότε το HUB-M15 είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε! Προσφέρει εννέα θύρες σε μία πολύ μικρή και βολική συσκευή, με άριστη ποιότητα κατασκευής. Μπορείτε να την αποκτήσετε από την Amazon Γερμανίας με έκπτωση 10%, αφού δώσετε τον εκπτωτικό κωδικό GIPBDT4U. Αφού είναι από Ευρώπη, δεν υπάρχουν έξοδα Τελωνίου και θα παραλάβετε σε 15 μέρες.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! [email protected] Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati.

Σχετικά άρθρα