Αποκλειστικό!!! Η Amazfit ετοιμάζει νέο στρογγυλό smartwatch! Είναι άραγε το Stratos 4?

Πριν από λίγο ψάχνοντας στα διάφορα κινέζικα site για να βρω κανά νέο να σας γράψω, έπεσα πάνω σε μία περίεργη ανάρτηση χωρίς πηγή.

Η ανάρτηση αναφέρει για το ερχομό ενός νέου smartwatch από την Amazfit. Το ρολόι φαίνεται να είναι κυκλικό και να φέρει την κωδική ονομασία A2040. Βέβαια αυτή δεν θα είναι η τελική ονομασία του. Όσο για το firmware αυτού φέρει τ’ όνομα Madrid!

Εδώ να υπενθυμίσω ότι φέτος έχουμε δει δεύτερη γενιά σε όλα τα smartwatch που έχει βγάλει η Amazfit, όπως τα GTR, GTS, T-Rex, Bip, όχι όμως για το Stratos ακόμα! Το Stratos 3 παρουσιάστηκε στις 27 Αυγούστου του 2019 και από τότε δεν έχουμε καμία ενημέρωση για κάποιο επόμενο μοντέλο. Το Stratos 3 είναι το μοντέλο A1929. Λογικά λοιπόν να είναι αυτό που βρήκα εδώ.


Στην ανάρτηση υπήρχε μία εικόνα. Η εικόνα δίνει πολλά στοιχεία. Βέβαια τα πάντα είναι σε άπταιστα κινέζικα, αλλά εγώ με την βοήθεια του Mi 10 και της android έκδοσης του google translate, τα μετέφρασα και σας τα φέρνω εδώ.

Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, υποστηρίζει μέτρηση του κορεσμού του αίματος, έχει PAI, χρονόμετρο, ξεχωριστές ειδοποιήσεις για email, μηνύματα και μάλλον ειδοποιήσεις από τα social όπως πχ το Weibo, αντίστροφη μέτρηση, επίτευξη στόχου, καιρός, καρδιακούς παλμούς, θερμίδες, χρόνο άθλησης, έλεγχος μουσικής, φωνητικές εντολές, πληροφορίες για τους παλμούς σας. Επιπρόσθετα έχει και δύο στοιχεία όπου στο ένα φαίνεται μία πτήση και στο άλλο μετοχές! Να είναι στοιχείο αυτό για NFC?


Ένα άλλο στοιχείο που βγήκε από το firmware είναι ότι το νέο αυτό ρολόι θα υποστηρίζει 160 sport mode!

Εδώ να υπενθυμίσω ότι το Stratos 3 με το τελευταίο firmware που είχε πάρει υποστηρίζει 100 sports modes. Τον ίδιο αριθμό υποστηρίζει το T-Rex Pro, ενώ το GTR 2/ GTS 2 υποστηρίζει 90.

Ορίστε και την αυθεντική εικόνα που βρέθηκε στο firmware, με τα κινέζικα.

 

Εν αναμονή του νέου λοιπόν smartwatch από την Amazfit. Σίγουρα με το που θα βρω κάτι νέο θα σας το πω!

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα