Αποκτήστε από 29€ HD Οδοντικό ενδοσκόπιο με φως ή με 24.98€ ωτοσκόπιο με κάμερα από το colormap.

Το ξέρω ότι οι σημερινές ευκαιρίες φαίνονται ιατρικές και ν’ απευθύνονται σε συγκεκριμένους συναδέλφους, όμως θα δείτε ότι ακόμα και μη συνάδελφοι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, τουλάχιστον το ωτοσκόπιο, με προσοχή πάντα. Πάντως οι τιμές είναι πολύ καλές πιστεύω για όποιον συνάδελφο ψάχνει να βρει κάποιο HD ασύρματο οδοντικό ενδοσκόπιο με φως ή ωτοσκόπιο με κάμερα.

 

Σίγουρα το συγκεκριμένο ωτοσκόπιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιο ΩΡΛ, σε μία επίσκεψη κατ’ οίκον πχ, όπου δεν θέλει να κρατάει κάτι βαρύ, αλλά μικρό και πρακτικό εργαλείο να κάνει την δουλειά του. Βέβαια θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και από κάποιο απλό πολίτη, όχι ιατρό, με μεγάλη προσοχή και σταθερό χέρι. Τα χαρακτηριστικά του ωτοσκόπιου είναι κάμερα 3MP, με διάμετρο φακού 15-20 mm και ρυθμό μετάδοσης εικόνας 30fps. Συνδέεται ασύρματα μέσω WIFI, ενώ διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 200mAh που θέλει μία ώρα μετά για να φορτίσει πλήρως.

 

 

Το συγκεκριμένο HD ασύρματο οδοντικό ενδοσκόπιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ωτοσκόπιο όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οπότε έχετε 2 σε 1. Συνδέεται μέσω WiFi IEEE 802.11 b / g / n 2,4GHz. Η κάμερα που διαθέτει είναι αδιάβροχη και φέρει πιστοποίηση IP67. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαθέτει είναι χωρητικότητας 1000mAh, διαρκεί για 2 ώρες χρήσης. Η κάμερα που έχει είναι 2MP και έχει ανάλυση 1920 x 1080P.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα