Αποκτήστε με 208€ περίπου το Teclast F6 Laptop με 13.3″, 8/128GB με το κουπόνι μας από το Banggood.

Μοίρασε την γνώση...

Η Teclast είναι μια εταιρεία που σας την έχουμε παρουσιάσει κάμποσες φορές εδώ στο iTechNews. Σας βρήκα άλλη μία πολύ καλή ευκαιρία να δείτε, το Teclast F6, ένα Laptop με οθόνη 13.3″, επεξεργαστή Intel Apollo N3350, 8GB LPDDR4 RAM, 128GB SSD, 2.0MP Camera και 38Wh μπαταρία.

banner

 

Main Features:

• Windows 10 OS Installed

Google news

• 13.3 inch 1920 x 1080 Resolution FHD Narrow Bezel Screen

Geekmaxi Many GEOs Lightinthebox WW

• Intel Apollo Lake N3350 Duad-Core 1.1GHz, up to 2.4GHz

• Intel HD Graphics 500 GPU 750MHz Frequency


• 8GB RAM 128GB SSD Expandable Capacity

• 2.0MP Camera for Photos and Face-to-face Chat

• 38Wh Battery and 1.28kg Lightweight

• Full-Sized Keyboard with Large TouchPad

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με 208.56€ από το Banggood, μπαίνοντας πρώτα μέσω κάποιου browser στον λογαριασμό σας εκεί, πατώντας μετά στο μπανεράκι από κάτω, συνεχίζεται την παραγγελία στον browser και όταν σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BGTF6SO4. Πληρώνουμε πάντα με Paypal και τρόπο αποστολής διαλέγουμε Priority.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram