Αποκτήστε με 24.64€ τελική, ΧΩΡΙΣ τελωνείο, το πολυεργαλείο της Xiaomi Youpin Nextool 6σε1 από το Cafago!

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε δείξει διάφορα πολυεργαλεία εδώ στο iTechNews.gr και πάντα μας ενημερώνουν τα μαγαζιά ότι ξεπουλάνε γιατί είναι χρήσιμα, πρακτικά, μικρά, εύκολα στην μεταφορά, πραγματικά πολυεργαλεία! Όπως και αυτό της Xiaomi Youpin Nextool 6σε1, που με μόλις 24.64€ τελική, χωρίς τελωνείο το κάνετε δικό σας! Αλλά ας δούμε ποια 6σε1 εργαλεία περιλαμβάνει….

banner

Ο Xiaomi Youpin Nextool Φακός 6 σε 1, είναι ουσιαστικά ένας φακός εξωτερικού χώρου 1000 Lumens, με ήχο συναγερμού, Power Bank, λάμπα κάμπινγκ, που φορτίζει μέσω θύρας Type-C.

Διαφήμιση

Έτσι έχουμε τον φακό εστίασης με τρία επίπεδα φωτεινότητας, υψηλό στα 1000lm, με χρόνο χρήσης 2,5 ώρες και απόσταση που φωτίζει τα 240m, μεσαίο επίπεδο φωτεινότητας με 180lm, χρόνο χρήσης 6 ώρες και απόσταση που φωτίζει τα 100m και τέλος χαμηλό επίπεδο φωτεινότητας με 40lm, χρόνο χρήσης 24 ωρών και απόσταση που φωτίζει τα 40 μέτρα. Δεύτερο εργαλείο είναι το φωτεινό φως με δύο επίπεδα, το υψηλό επίπεδο φωτεινότητας με 200lm, χρόνο χρήσης 4 ώρες και απόσταση 15 μέτρα και χαμηλό επίπεδο φωτεινότητας με 201lm, χρόνο χρήσης 48 ωρών και απόσταση 5m. Τρίτο είναι το κόκκινο φως που έχει που εάν είναι πάντα αναμμένο έχει φωτεινότητα 6lm και 24 ώρες χρόνο χρήσης. Εάν δουλεύει σαν φλας κόκκινου και λευκού φωτός, ο χρόνος χρήσης είναι 90 ώρες.

Google news

Με συναγερμό ήχου και φως η μπαταρία φτάνει για περίπου 5 ώρες. Η ένταση του ήχου buzzer είναι 90 – 110dB. Αντέχει πτώση από ύψος 1 μέτρο, ενώ είναι αδιάβροχο και φέρει πιστοποίηση IPX4. Το μέγεθος του φακού είναι 34 x 160.5 x 2mm, είναι κατασκευασμένο από ABS και για να φορτίσετε την μπαταρία του το κάνετε μέσω της θύρας τύπου-C, 5V1A (USB-A: 5V1A). Θα χρειαστείτε περίπου 3,5 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Κατά τη φόρτιση αναβοσβήνει το κόκκινο φως, ενώ όταν φορτίσει πλήρως, το κόκκινο φως μένει μόνιμα αναμμένο. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 2600mAh.

Geekmaxi Many GEOs Lightinthebox WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram