Αποκτήστε με μόλις 24.7€ από Τσεχία ένα αυτόματο κάδο απορριμμάτων για το μπάνιο με το κουπόνι μας

Η αλήθεια είναι ότι έχω δύο τέτοιους κάδους σπίτι, που τους έχω αγοράσει ακριβά εδώ και κοντά 15 χρόνια. Είναι πολύ βολικοί και πρακτικοί, καθότι ανοίγουν μόνοι τους και πετάτε ότι θέλετε εύκολα. Υπόψιν, αυτοί που είχα πάρει τότε κόστιζαν πολύ περισσότερο, οπότε η τιμή εδώ είναι πραγματική ευκαιρία!

Ο αυτόματος κάδος είναι μακρόστενος, με 15cm πλάτος, έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον μικρό χώρο. Μπορεί να λειτουργήσει σε υγρό περιβάλλον, καθότι είναι αδιάβροχος. Διαθέτει άνοιγμα μήκους 25 εκατοστών για εύκολη ρίψη. Διαθέτει 2 μεθόδους ανοίγματος, ένα με επαγωγή γόνατος και ένα με επαγωγή κυμάτων. Θέλει μόλις 0,3 δευτερόλεπτα για ν’ ανοίξει!

 

Ο αυτόματος κάδος απορριμμάτων σας έρχεται από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood, οπότε δεν έχετε φόβο για τελωνείο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε πρώτα στον λογαριασμό σας στο Banggood και μετά να πατήσετε το μπανεράκι από κάτω. Παραγγέλνετε και όταν σας ζητηθεί να δώσετε το κουπόνι, εσείς θα βάλετε το BGYW0201. Πληρώνετε με Paypal πάντα και σαν τρόπο αποστολής βάζουμε ότι έχει, από Ευρώπη έρχεται δεν μας απασχολεί!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα