Αυτό είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έφτιαξε η Huawei σε συνεργασία με την Cyrus!

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ακούσαμε ότι ένα νέο προϊόν της Huawei Smart Selection θα κυκλοφορήσει και θα κοστίσει 300.000 γιουάν (38.429 $). Η πηγή είπε ότι πρόκειται να είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο από κοινού από την Huawei και έναν κατασκευαστή.

Χθες, λάβαμε μια άλλη πληροφορία ότι η Huawei Smart Selection θα συνεργαστεί επίσημα με την Cyrus. Είναι μια νέα ενεργειακή μάρκα υπό την επωνυμία Xiaokang.

Σήμερα, η Cyrus ανακοίνωσε τον μυστηριώδη συνεργάτη της – Huawei. Επίσης, κυκλοφόρησαν ένα νέο προϊόν Huawei HI – Cyrus Huawei Smart Selection SF5, με τιμή μεταξύ 216.800 γιουάν και 246.800 γιουάν (27.771 $ – 31.614 $). Είναι πλέον διαθέσιμο στο Huawei Mall. Το αυτοκίνητο έχει μέγιστη ισχύ 405kW, μέγιστη ροπή 820N · m και επιτάχυνση 4,68 δευτερολέπτων ανά 100 χιλιόμετρα.

Στην καθαρή ηλεκτρική λειτουργία, το Cyrus Huawei Smart Selection SF5 μπορεί να επιτύχει αντοχή 180 χιλιομέτρων (NEDC). Μπορεί επίσης να επιτύχει μέγιστη αντοχή 1000+ χιλιομέτρων (NEDC).

Το νέο αυτοκίνητο της Huawei φαίνεται πάρα πολύ ωραίο

Το αυτοκίνητο έρχεται με το έξυπνο σύστημα διασύνδεσης HUAWEI HiCar πλήρους σεναρίου, το οποίο ενσωματώνει τη λύση Smart Connection HUAWEI HiCar.

Οι χρήστες μπορούν να ξυπνήσουν τον βοηθό φωνής της Huawei μέσω φυσικών κουμπιών. Μπορούν επίσης να αγγίξουν το έξυπνο εικονίδιο φωνής στην κεντρική οθόνη ελέγχου για τον ίδιο σκοπό.

Το HUAWEI HiCar διαθέτει λειτουργία διπλού χάρτη – μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ χαρτών AutoNavi και Baidu. Υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες μουσικής και ηχητικών βιβλίων. Περιλαμβάνουν εξατομικευμένες εφαρμογές Huawei Music, Kugou, Migu και NetEase όπως το Cloud Music και τα Ιμαλάια.

Σύμφωνα με αναφορές, η συνεργασία μεταξύ της Cyrus και της Huawei επικεντρώνεται στην έννοια της αξίας «με γνώμονα το χρήστη, πρώτα η ποιότητα», η οποία μπορεί να παράγει 1 + 1 = ∞ (άπειρα) εφέ και να δημιουργήσει οφέλη γύρω από τους τρεις βασικούς κλάδους της τεχνολογίας, κανάλια και κοινότητα προϊόντων.

Η HUAWEI και η Cyrus έχουν μία βαθιά συνεργασία

Εκτός από αυτό, αυτές οι δύο μάρκες έχουν φέρει πολλές άλλες τεχνολογίες όπως το Huawei DriveONE three-in-one ηλεκτρικό σύστημα, το HUAWEI HiCar, το Huawei Smart Cockpit, το Huawei Harmony OS, το Huawei Kirin module, το HUAWEI Sound κ.λπ.

Εκτός από τη βοήθεια που προσφέρει η Cyrus στην κατασκευή και πώληση των αυτοκινήτων, η Huawei σχεδιάζει επίσης να ανοίξει την πύλη κυκλοφορίας σε 730 εκατομμυρίων χρηστών smartphone και να συμμετέχουν στο Cyrus Huawei Smart Selection SF5.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει το έξυπνο λειτουργικό σύστημα SERES Smart Cloud. Το τελευταίο περιλαμβάνει αναζήτηση και έλεγχο πληροφοριών οχήματος, πλοήγησης, ψυχαγωγίας, ελέγχου φωνητικής αναγνώρισης και απομακρυσμένων αναβαθμίσεων. Έρχεται με κάμερα υψηλής ευαισθησίας, ραντάρ κύματος 3 χιλιοστών, 4 κάμερες surround view και 8 ραντάρ υπερήχων.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα