Choetech T570-S: Βάση ασύρματης φόρτισης για κινητό και smartwatch συγχρόνως!

Μοίρασε την γνώση...

Η Choetech παράγει πρωτότυπα gadgets που σκοπό έχουν να μας διευκολύνουν τη ζωή. H λειτουργικότητα και η ποιότητα των προϊόντων της κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ένα προϊόν που παρουσίασε πρόσφατα και αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της φιλοσοφίας της, είναι η βάση ασύρματης φόρτισης Choetech T570S. Αυτή η βάση έχει ένα μοναδικό και πολύ πρακτικό χαρακτηριστικό. Μπορεί να φορτίσει ασύρματα, το κινητό μας και το smartwatch, συγχρόνως! Αρκεί βέβαια το κινητό να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και το smartwatch να είναι κάποιο μοντέλο Galaxy Watch της Samsung. Ας τη δούμε λίγο καλύτερα.

banner

Περιγραφή

Η βάση ασύρματης φόρτισης Choetech T570-S είναι κατασκευασμένη από καλής ποιότητας αντιολισθητικό πλαστικό σε χρώμα μαύρο. Στην επιφάνειά της έχει δύο διακριτές περιοχές. Η αριστερή έχει ένα τετράγωνο λαστιχένιο πλαίσιο με στρογγυλεμένες γωνίες. Αυτή η θέση είναι για τη φόρτιση του κινητού ή άλλης συσκευής που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση όπως κάποια μοντέλα TWS ακουστικών (π.χ. Tronsmart Spunky Pro). Η δεξιά έχει ένα κυκλικό λαστιχένιο πλαίσιο και χρησιμοποιείται για τη φόρτιση του smartwatch. Στο κέντρο του κύκλου υπάρχει κι ένα εικονίδιο ρολογιού. Μεταξύ των δύο περιοχών είναι χαραγμένο το λογότυπο της εταιρείας.

Google news

Το σχήμα της βάσης φόρτισης είναι ορθογώνιο με στρογγυλεμένες άκρες, περίπου οβάλ. Το μέγεθός της είναι πολύ βολικό ώστε να μπορούμε να την έχουμε πάντοτε μαζί μας. Οι διαστάσεις της είναι 18,0 Χ 8,0 Χ 1,2 cm. Η εμφάνισή της βάσης είναι πραγματικά πολύ όμορφη και διακρίνεται για την ποιότητά της, όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα της Choetech. Στην κάτω πλευρά και μπροστά στην άκρη, βλέπουμε την ενδεικτική λυχνία λειτουργίας της βάσης φόρτισης. Η θέση της έχει επιλεγεί ώστε να ανάβει διακριτικά, χωρίς να μας ενοχλεί τη νύχτα. Αυτή ανάβει με πράσινο χρώμα κατά τη διάρκεια της φόρτισης και παραμένει σβηστή όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση. Από κάτω υπάρχουν ακόμα οι γρίλιες εξαερισμού και οι λαστιχένιες αντιολισθητικές βάσεις στήριξης. Στην πίσω πλαϊνή πλευρά βλέπουμε τη θύρα  φόρτισης USB Type-C.

Govee Many GEOs Banggood WW

Η συσκευασία της βάσης ασύρματης φόρτισης Choetech T570-S είναι ένα ορθογώνιο κουτί από χαρτόνι. Η μπροστινή πλευρά του κουτιού έχει διάφανη ζελατίνα, οπότε φαίνεται η βάση φόρτισης που υπάρχει μέσα. Στην πίσω πλευρά του κουτιού αναφέρονται όλα τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Μέσα σε αυτό θα βρούμε, εκτός από την ίδια την Choetech T570-S, έναν φορτιστή Quick Charge 3.0 (Μοντέλο Q5003-EU), ένα καλώδιο φόρτισης USB Type-C, έναν ελαστικό δίσκο ειδικά για τη φόρτιση του Samsung Galaxy Watch Active 2,  και ένα φυλλάδιο οδηγιών σε επτά γλώσσες, αλλά όχι Ελληνικά.

Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες – Απόδοση


Η βάση φόρτισης Choetech T570-S λειτουργεί πολύ αποδοτικά, χωρίς να υπερθερμαίνεται κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Έχει δυνατότητα να προσφέρει γρήγορη φόρτιση συνολικής ισχύος 12,5W, συγχρόνως για ένα κινητό τηλέφωνο και ένα έξυπνο ρολόι Samsung Galaxy Watch. Η περιοχή φόρτισης κινητού είναι συμβατή με όλα τα Qi πρότυπα ασύρματης φόρτισης 10W, 7,5W και 5W. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για να φορτιστεί το κινητό μας ασύρματα, θα πρέπει αυτό να υποστηρίζει τη λειτουργία της ασύρματης φόρτισης. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία, μπορούμε να την προσθέσουμε στο κινητό μας με την αγορά ενός δέκτη ασύρματης φόρτισης όπως ο Choetech WP-TYPEC. Στην περιοχή φόρτισης για smartwatch μπορούμε να φορτίσουμε οποιοδήποτε έξυπνο ρολόι της σειράς Galaxy Watch της Samsung. Για μεγαλύτερη σταθερότητα, ειδικά για το smartwatch Active 2, συνίσταται η χρήση του ελαστικού δίσκου που υπάρχει μέσα στη συσκευασία. Ο φορτιστής δεν είναι συμβατός με τα έξυπνα ρολόγια iWatch της Apple.

Αυτή η διπλή βάση ασύρματης φόρτισης προσφέρει απόλυτα ασφαλή φόρτιση τόσο για το κινητό όσο και για το έξυπνο ρολόι μας αφού είναι εξοπλισμένη με όλα τα διαθέσιμα συστήματα ασφαλείας. Προσφέρει προστασία από υπέρταση, υπερθέρμανση, βραχυκύκλωμα και διαθέτει ανίχνευση ξένων αντικειμένων (FOD), όταν αυτά υπάρχουν μεταξύ του κινητού και της βάσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις σταματάει αυτόματα τη φόρτιση προστατεύοντας τις αγαπημένες μας συσκευές. Όταν το τηλέφωνο φορτίζει ασύρματα, συνίσταται αυτό να είναι χωρίς θήκη προστασίας, αν αυτή έχει πάχος πάνω από 5mm ή έχει μεταλλικά στοιχεία ή είναι μαγνητικού τύπου.

Ο φορτιστής Q5003-EU που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία, υποστηρίζει το πρωτόκολλο Qualcomm Quick Charge 3.0 και έχει μέγιστη ισχύ 18W (3,5-6V 3A, 6-9V 2A, 9-12V 1,5A). Εννοείται πως αυτός ο γρήγορος φορτιστής μπορεί να φορτίσει το κινητό η το tablet μας και ενσύρματα. Η Choetech προσφέρει για τη βάση ασύρματης φόρτισης και για τον φορτιστή εγγύηση καλής λειτουργίας 18 μηνών.

Συμπέρασμα

Αν είναι στα σχέδιά σας η αγορά μιας βάσης ασύρματης φόρτισης, προτιμήστε την Choetech T570-S γιατί έχει εξαιρετική ποιότητα και μοναδικά χαρακτηρίστηκα. Είναι πολύ πρακτική αφού φορτίζει συγχρόνως κινητό και smartwatch μειώνοντας έτσι τα πολλά καλώδια από το χώρο. Μπορείτε να την αποκτήσετε από την Amazon Γερμανίας σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Αφού είναι από Ευρώπη, δεν υπάρχουν έξοδα τελωνίου και θα παραλάβετε σε 15 μέρες.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram