Δείτε πως ένας Commodore 64 από το 1982 καταφέρνει να τρέχει Bitcoin!

Μοίρασε την γνώση...

Ο Benchmark.pl ανέφερε πρόσφατα ότι ένας τροποποιητής και προγραμματιστής, 8 Bit Show and Tell, κατάφερε πρόσφατα να τρέξει στο Commodore 64, mining Bitcoin. Ο εκλεκτής ποιότητας υπολογιστής του 1982, διαθέτει επεξεργαστή 1 MHz, χιλιάδες φορές πιο αργός από τον μέσο budget smartphone Android. Αυτό δεν εμπόδισε τον 8 Bit Show and Tell από την προσπάθειά να τρέξει το “Bitcoin Miner 64” στο Commodore.

banner

Ο modder μοιράστηκε τα αποτελέσματά του σε ένα βίντεο στο YouTube. Τα καλά νέα? Το C64 μπορεί, θεωρητικά, να εξορύξει το Bitcoin. Αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα για ένα σύστημα που είναι παλαιότερο από το Tetris. Τα κακά νέα, ωστόσο, είναι ότι το C64 διαχειρίζεται ένα hashrate μόλις 0,3 H / s. Ακόμα και με σχετικά φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα, υπολογίσαμε ότι θα χρειαστούν περίπου 758 εκατομμύρια χρόνια για να δημιουργήσει ένα κέρδος 10 δολάρια ΗΠΑ!

Ενώ το Bitcoin Miner 64 είναι ένα εντελώς μη πρακτικό κομμάτι λογισμικού, είναι ενδιαφέρον να δούμε ένα κομμάτι υλικού αυτού του παλιού εξόρυξης κρυπτογράφησης. Εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά για την εξόρυξη, ωστόσο, ίσως θελήσετε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοικτά για το επερχόμενο Antminer E9, το οποίο φέρεται να είναι ταχύτερο από 32 GeForce RTX 3080s μαζί για φόρτο εργασίας Ethereum.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

ZTE Many GEOs Lightinthebox WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

viaΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram