Δες πως μπορείς να κερδίσεις από την COSMOTE 12GB Mobile Internet εάν δικαιούσαι το voucher των 200€!

Η COSMOTE στηρίζει το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα και φέρνει την τεχνολογία ακόμα πιο κοντά στα παιδιά, τους μαθητές και τους φοιτητές.

Το πρόγραμμα εξασφαλίζει σε κάθε δικαιούχο ένα voucher 200€ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι δικαιούχοι που θα αποκτήσουν τον εξοπλισμό τους στην COSMOTE θα επωφεληθούν με ΔΩΡΟ 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο.

Το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Βρες όλα όσα χρειάζεσαι για το Πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα εδώ.

Μάθε πως μπορείς να κάνεις δική σου τη συσκευή που θέλεις.

  1. Έλεγξε αν είσαι δικαιούχος στην σελίδα Προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα, κάνε αίτηση και λάβε το voucher των 200€.
  2. Ενημερώσου για τα προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, εξαργύρωσε το voucher σου από τις 12/04, για να αποκτήσεις αυτό που σου ταιριάζει. Και μην ξεχνάς, παίρνεις μαζί ΔΩΡΟ 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο.
  3. Επίλεξε τον τρόπο που θες να εξυπηρετηθείς
    • Τηλεφώνησε στο 801 11 97000
    • Κλείσε ραντεβού εδώ επιλέγοντας «Ψηφιακή Μέριμνα»

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα