Δύο εκδόσεις του Xiaomi Mi Pad 5 θα δούμε τελικά, Mi Pad 5 και Mi Pad 5 Pro! Δείτε τι καταφέραμε και μάθαμε!

Μερικές ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη σειρά Xiaomi Mi Pad έχουν εμφανιστεί, αν και φαίνεται ότι σχεδόν κάθε σχετικό σημείο είχε διαρρεύσει τον Φεβρουάριο, εάν η συγκεκριμένη διαρροή τότε ήταν γνήσια. Δεν προκαλεί έκπληξη, ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον δύο νέα tablet στη σημερινή σειρά Mi Pad 5, με ένα κανονικό μοντέλο και μοντέλο Pro, που θα αποτελεί τη σειρά συσκευών 11 ιντσών.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση της Κίνας, το Mi Pad 5 Pro θα έχει οθόνη LCD 2K που θα μπορεί να διαχειριστεί ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, ενώ το κανονικό μοντέλο φαίνεται να έχει σχέση με 120 Hz. Αναφέρεται επίσης ρυθμός δειγματοληψίας αφής 480 Hz, που αντιστοιχεί στην προηγούμενη διαρροή Xiaomi Mi Pad. Τα tablet φαίνεται να λειτουργούν σε σύστημα MIUI για Pad που είναι παρόμοιο με το λειτουργικό σύστημα για το Mi Mix Fold.

Ενώ το Xiaomi Mi Pad 5 Pro θα εντυπωσιάσει τους χρήστες με το Qualcomm Snapdragon 870 SoC, έχει αναφερθεί ότι το Mi Pad 5 θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1200. Αυτή είναι μια περίεργη επιλογή αν είναι αληθινή, επειδή παρόλο που θα αναμενόταν ότι το πιθανότερο φθηνότερο tablet θα είχε ένα φθηνότερο τσιπ, το Dimensity 1200 μοιάζει ήδη να είναι αρκετά τέλειο, ακόμη και σε σύγκριση με το SD870.

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας, ορισμένοι πιστεύουν ότι τα tablet Mi Pad 5 θα μπορούσαν να εμφανιστούν πριν από τα τέλη Απριλίου, με το leaker Digital Chat Station να ισχυρίζεται ότι οι συσκευές θα σταλούν σύντομα στο «δίχτυ για εγγραφή». Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι που υποδηλώνουν ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Μάιο ή ακόμα και τον Ιούνιο για να δούμε επιτέλους ένα νέο tablet Xiaomi.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα