Εικονικά events μέσω του Spotify βλέπουν πια οι χρήστες του!

Το Spotify ενημέρωσε τους χρήστες του ότι πλέον είναι διαθέσιμες για προβολή στην πλατφόρμα συναυλίες εξ αποστάσεως και άλλα μουσικά events. Δεδομένου ότι η πλατφόρμα δεν μπορεί να πουλήσει εισιτήρια, συστήνει μουσικά δρώμενα άλλων συνεργαζόμενων πλατφορμών, όπως οι StageIt, NoCap, nugs.net και Mandolin.

Η δημοφιλής πλατφόρμα συνεργάζεται με διοργανωτές παρόμοιων εκδηλώσεων και φιλοξενεί μόνο καλλιτέχνες, των οποίων η δισκογραφία περιλαμβάνεται στη βάση δεδομένων της. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε event θέλουν μέσω της εφαρμογής σε κινητό ή υπολογιστή.

Ανάλογα την χώρα, στην οποία κατοικεί ο κάθε χρήστης, μπορεί να αναζητήσει εικονικά events, που λαμβάνουν χώρα εκεί, καθώς και να ενημερωθεί για τις επερχόμενες «ηλεκτρονικές περιοδείες» στο tap συναυλιών με την ένδειξη «Concerts».

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα