Επιβεβαιώθηκε η ενημέρωση MIUI 12.5 για τις σειρές Xiaomi Mi 8, MIX 3 και MIX 2S!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi ξεκίνησε την κυκλοφορία του σταθερού MIUI 12.5 για συσκευές ναυαρχίδας στην Κίνα πρόσφατα και αναμένεται να επεκταθεί έως και 28 συσκευές σύντομα. Εν τω μεταξύ, το στέλεχος της Xiaomi επιβεβαίωσε ότι το MIUI 12.5 θα φτάσει επίσης σε παλαιότερες συσκευές όπως τις σειρές Xiaomi Mi 8, MIX 2S και MIX 3.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε την ενημέρωση MIUI 12 για τα Xiaomi Mi MIX 2S και MIX 3 τον Αύγουστο του 2020. Οι συσκευές, οι οποίες δεν έκαναν την περικοπή στη λίστα κατάλληλων συσκευών Android 11, λέγεται ότι λαμβάνουν την ενημέρωση MIUI 12.5 σύμφωνα με την ανάρτηση του υπεύθυνου της Xiaomi, Zhang Guoquan, στο Weibo.

Λέει ότι το MIX 2S διαθέτει chipset Snapdragon 845 και οι μηχανικοί έχουν εργαστεί στο MIUI 12.5 στην ενημέρωσή του μαζί με το MIX 3. Μιλώντας για αυτό, το MIX 3, το οποίο διαθέτει επίσης chipset Snapdragon 845, ξεκίνησε με το MIUI 10 ενώ το MIX 2S ήρθε με το MIUI 9 έξω από το κουτί.

Ως εκ τούτου, το MIUI 12.5 θα είναι η τέταρτη ενημέρωση MIUI για το MIX 2S, ενώ το MIX 3 θα το πάρει ως τρίτη σημαντική ενημέρωση. Αξίζει να υποστηρίξει η Xiaomi παλαιότερες ναυαρχίδες, παρόλο που πέρασαν από την περίοδο υποστήριξης λογισμικού.

Προχωρώντας, ο Zhang είπε ότι μαζί με τις συσκευές MIX, οι Xiaomi Mi 8, Mi 8 Explorer Edition θα λάβουν επίσης την ενημέρωση MIUI 12.5. Αυτές οι συσκευές έλαβαν την τελευταία σημαντική ενημέρωση MIUI 12 τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2020 αντίστοιχα.

Τούτου λεχθέντος, ο Zhang δεν ανέφερε την έκδοση 5G του Mi MIX 3 5G που έλαβε την άμεση ενημέρωση στο MIUI 12 τον Σεπτέμβριο. Όμως, μπορούμε να περιμένουμε να είναι και αυτή μέσα στην λίστα των συσκευών. Αυτό που είναι αβέβαιο είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας των ενημερώσεων για τις παραπάνω συσκευές.

Ο Zhang λέει ότι η ενημέρωση θα έρθει λίγο αργότερα μετά την ολοκλήρωση των εκκρεμών έργων της εταιρείας και διασφαλίζει ότι η δοκιμαστική έκδοση δεν θα περιέχει σφάλματα. Επομένως, μην περιμένετε σύντομα το ενδιάμεσο MIUI 12.5.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com