Έρχεται το Huami Amazfit GTR 2 eSIM Edition αλλά με ένα μεγάλο αλλά…..!

Μοίρασε την γνώση...

Η έκδοση Huami Amazfit GTR 2 eSIM αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Η εταιρεία έβγαλε το επερχόμενο smartwatch στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, μια κινεζική ιστοσελίδα microblogging, νωρίτερα.

banner

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Weibo, ο Κινέζος κατασκευαστής μοιράστηκε μια νέα αφίσα με εικόνα και πρόσθεσε τη λεζάντα, “τα λέμε σε 3 ημέρες!” Με άλλα λόγια, η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει επίσημα το προϊόν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2021. Πέρυσι, το Amazfit GTR 2 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, το οποίο παρουσίασε τη δυνατότητα παρακολούθησης του οξυγόνου του αίματος και του καρδιακού ρυθμού. Τώρα, η εταιρεία λανσάρει αυτήν τη συσκευή σε μια έκδοση eSIM, η οποία θα της επέτρεπε να πραγματοποιεί κλήσεις επίσης.

Η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων θα είναι ανεξάρτητη από τα smartphone των χρηστών. Δηλαδή, δεν θα απαιτεί το κινητό του για να πραγματοποιεί ή να λαμβάνει κλήσεις στο ρολόι τους. Δεν είναι γνωστά πολλά για την έκδοση Amazfit GTR 2 eSIM, αλλά είναι πιθανό να διαθέτει παρόμοιες προδιαγραφές, αν όχι πανομοιότυπες με τη βάση GTR 2. Αυτό περιλαμβάνει μια οθόνη AMOLED 1,39 ιντσών που περιβάλλεται από σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και δερμάτινο λουράκι.

Google news

Διαθέτει επίσης τη δυνατότητα παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού που μπορεί να προσφέρει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο μαζί με τον αισθητήρα οξυγόνου αίματος, BioTracker 2. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει επίσης λειτουργία παρακολούθησης ύπνου και η δοκιμή οξυγόνου στο αίμα της έχει επίπεδο ακρίβειας 96 τοις εκατό, με μέσο περιθώριο σφάλματος σύμφωνα με τις δοκιμές να είναι μόλις 1,6 τοις εκατό. Υποστηρίζει επίσης διάφορες λειτουργίες που σχετίζονται με τα αθλήματα και διαθέτει GPS + GLONASS με έως και 50 μέτρα αντοχή στο νερό.

ZTE Many GEOs Goboo [CPS] Many GEOs

Το μεγάλο αλλά….

Καλά όλα αυτά, αλλά….e-Sim υποστηρίζει ΜΟΝΟ Κίνα, με τους τρεις πάροχους κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει η χώρα. Δεν είναι γνωστό εάν θα κυκλοφορήσει κατ’ αρχάς εκτός της Κίνας και εάν υπάρχει σκέψη συνεργασίας με πάροχους στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ ή και αλλού που υποστηρίζεται η e-Sim. Εδώ Ελλάδα μην ξεχνάτε ότι e-Sim έχουμε μόνο από cosmote, οπότε εάν έρθει εδώ Ελλάδα και υποστηριχτεί, θα είναι μόνο για Cosmote. Κάτι αντίστοιχο που έχει η Vodafone, απ’ ότι είδα είναι η V-Sim, αλλά διαφέρει….. Επίσης αναμένεται να έχει μικρότερη διάρκεια η μπαταρία του, κάπου στις 3 ημέρες και η τιμή του αναμένεται να είναι πιο ψηλή φυσικά από αυτή του απλού GTR 2. Οπότε δεν ξέρω εάν αξίζει…..

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram