Έρχονται μερικές πολύ εντυπωσιακές ενημερώσεις του Microsoft Edge σε iOS και Android!

Το Microsoft Edge για Windows 10 και τα macOS ενημερώνεται συχνά με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το Microsoft Edge 90 κυκλοφόρησε με βελτιωμένο διαχειριστή λήψεων, ενημερωμένο συγχρονισμό ιστορικού, νέες δυνατότητες PDF και άλλα. Ωστόσο, η έκδοση για κινητά του Microsoft Edge είναι ακόμη ξεπερασμένη.

Στο συνέδριο Ignite, η Microsoft υποσχέθηκε ότι θα αρχίσει να χρησιμοποιεί την ίδια βάση κώδικα σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες και θα φέρει ισοτιμία μεταξύ εφαρμογών σε υπολογιστές και κινητές συσκευές. Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών για τη βελτίωση της εμπειρίας Edge σε iOS, η Microsoft ξεκινά εκ νέου το πρόγραμμα TestFlight.

Τις επόμενες εβδομάδες, περισσότεροι χώροι θα είναι διαθέσιμοι για το Microsoft Edge Insiders. Εάν είστε ήδη μέρος του προγράμματος TestFlight της Apple για το Edge, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση και έχετε ξεκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης μερικές φορές αυτόν τον μήνα.

Εάν δεν δοκιμάζετε ενεργά το Edge beta που βασίζεται σε iOS, η Microsoft ενδέχεται να σας αφαιρέσει από το TestFlight και να επιτρέψει σε νέους χρήστες να μπούνε μέσα στην ομάδα.

Microsoft Edge για Android

Για Android, η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει τη δοκιμή μιας νέας ενημερωμένης έκδοσης Edge Canary με βάση το Chromium 91 που συνοδεύεται από τις απαραίτητες βελτιώσεις απόδοσης.

Το Microsoft Edge για Android έρχεται τώρα με όλες τις πειραματικές δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο Google Chrome, αλλά δεν έχει την υποστήριξη για τη λειτουργία λίστας ανάγνωσης, η οποία παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα.

Το ενημερωμένο Edge Canary σε Android προσφέρει καλύτερη απόδοση και χαρακτηριστικά ισοτιμίας με την επιφάνεια εργασίας από το τρέχον (κανονικό) Edge. Για παράδειγμα, υπάρχει μια νέα διάταξη μενού και μπορείτε πλέον εύκολα να αλλάξετε τη διάταξη της αρχικής σελίδας και να μεταβείτε σε εστιασμένη ή εμπνευσμένη λειτουργία.

Ενώ η ενημερωμένη εμπειρία Edge για iOS εξακολουθεί να δοκιμάζεται, μπορείτε να δοκιμάσετε τις εκδόσεις προεπισκόπησης του Edge σε Android μέσω του Google Play Store.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα