Έτσι θα είναι το Xiaomi Mi 12 Ultra!

Πρόσφατα, η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mi 11 Ultra, το οποίο ενσωματώνει πολλές κορυφαίες τεχνολογίες. Το εντυπωσιακό είναι ότι μετά από μισό μήνα περίπου, διέρρευσαν τα πρώτα renders του αναμενόμενου πια Mi 12 Ultra!

Μόλις χθες, ένα άτομο εξοικειωμένο με το θέμα αποκάλυψε ορισμένες από τις πληροφορίες διαμόρφωσης και εμφάνισης του επερχόμενου Xiaomi Mi 12 Ultra. Όπως αποδεικνύει, το Xiaomi Mi 12 Ultra θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της διαμόρφωσης και θα χρησιμοποιεί καμπύλη οθόνη υψηλότερης προδιαγραφής. Ταυτόχρονα, αυτή η οθόνη θα υποστηρίζει επίσης ανάλυση 4K. Όπως πρέπει να γνωρίζετε, τα περισσότερα κορυφαία μοντέλα στον κλάδο χρησιμοποιούν επί του παρόντος ανάλυση 2K. Πρέπει να επισημάνουμε ότι τα μοντέλα ανάλυσης 4K είναι εξαιρετικά σπάνια. Όχι μόνο αυτό, το Xiaomi Mi 12 Ultra θα υποστηρίζει επίσης ρυθμό ανανέωσης οθόνης 144Hz, καθώς και 1 / 1,05 ιντσών εξαιρετικά μεγάλο αισθητήρα κάτω.

Όσον αφορά την εμφάνιση, το επερχόμενο Mi 12 Ultra θα μοιάζει με την προηγούμενη γενιά. Υπάρχουν όμως και προφανείς αλλαγές. Εκτός από τη βελτίωση της οθόνης, το μέγεθος της δευτερεύουσας οθόνης έχει αυξηθεί σε 2,2 ίντσες. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την απόδοση, το Mi 12 Ultra χρησιμοποιεί ένα πολύ μικρό άνοιγμα. Λόγω του εξαιρετικού ελέγχου του πλαισίου, η αναλογία οθόνης προς σώμα του Mi 12 Ultra θα πρέπει να είναι υψηλότερη από εκείνη του Mi 11 Ultra.

Συνολικά, το Xiaomi Mi 12 Ultra όχι μόνο φαίνεται πιο ελκυστικό, αλλά και θα έχει μια πιο ισχυρή διαμόρφωση.

Ωστόσο, πρέπει να καταλάβουμε ότι απέχει τουλάχιστον ένα έτος από την κυκλοφορία του τηλεφώνου. Εννοούμε ότι σίγουρα σιγά-σιγά θα δούμε πιο ρεαλιστικές αποδόσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο – το Xiaomi Mi 12 Ultra θα είναι άλλος ένας βασιλιάς Android!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα