Για όσους έχουν παιδί μέχρι 5 ετών… δεν πρέπει να το χάσουν. Χάρισμα… Στα 47€!!! Φοβερό… 3 σε 1 Ποδήλατο – Πατίνι – περπατούρα, δεν το χάνεις… και από Ευρώπη!

Πραγματικά εκτός από πολυμορφικό 3 σε 1  και πανέμορφό, έχεις άλλους 3 λόγους να το αποκτήσεις… Πρώτον θα κάνεις πολύ χαρούμενο το παιδάκι σου, Δεύτερον δεν θα το βαρεθεί… γιατί αλλάζει μορφές και… Τρίτον θα είσαι χαρούμενος κι εσύ γιατί δεν θα βγάλεις πολλά χρήματα από την τσέπη σου!!!

NADLE 3 In 1 Adjustable Height Kids Balance Bike for Ages 1-5 Children Scooter Toddler Tricycle Baby Sport Balance Training Walker Ride On Toys σε τιμή;;; 47€ από την Τσέχικη αποθήκη (CZ) του Banggood με κουπόνι BG6db46f. Ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.

Link: https://bit.ly/3mvPZuq

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα