Η AMD αποκάλυψε ότι η σειρά Ryzen 5000 θα αυξήσει την παροχή της στο Q2 κατά 20% περίπου!

Σύμφωνα με τον Bobantang, παρόλο που οι επεξεργαστές AMD και οι κάρτες γραφικών δεν είναι διαθέσιμος φέτος, η AMD κυκλοφόρησε εσωτερικά ένα ενημερωτικό δελτίο, ότι προτίθεται ν’ αυξήσει την προμήθεια επεξεργαστών της σειράς Ryzen 5000 το δεύτερο τρίμηνο κατά περίπου 20% σε σχέση με το Q1.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η βιομηχανία ηλεκτρονικών εμφανίζει μία τεράστια έλλειψη επεξεργαστών το τρέχον έτος. Αν και η TSMC και άλλα χυτήρια έχουν επεκτείνει πλήρως την παραγωγή τους, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να καλυφθεί η τρέχουσα ζήτηση της αγοράς. Προηγούμενες ειδήσεις ανέφεραν ότι η AMD, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των κονσολών παιχνιδιών για τα PS5 και Xbox, δίνει προτεραιότητα στην παραγωγική ικανότητα της TSMC σε επεξεργαστές κονσολών παιχνιδιών, ενώ οι δικοί της επεξεργαστές και GPU μπορούν να αντιπροσωπεύουν μόνο το 20% της παραγωγικής ικανότητας.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα