Η Google θα τερματίσει την εφαρμογή Αγορών Google για iOS και Android!

Εάν σας άρεσε να κάνετε αγορές με την εφαρμογή Google Shopping σε iOS ή Android, θα πρέπει να μεταβείτε στην έκδοση web λία συντόμως. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google τερματίζει την εφαρμογή Google Shopping σε λίγες εβδομάδες.

Υποδείξεις ότι το τσεκούρι ερχόταν εντοπίστηκε από την XDA Developers την Πέμπτη μέσω του κωδικού στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Google Shopping, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αγορές σε χιλιάδες καταστήματα και να αγοράσουν πράγματα χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς της Google. Τα νέα επιβεβαιώθηκαν αργότερα από το 9to5Google, το οποίο ανέφερε ότι οι εφαρμογέςπάνε για κλείσιμο αλλά θα συνεχίσουν να λειτουργούν μέχρι τον Ιούνιο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Google Shopping θα αποσυρθεί. Η έκδοση ιστού και η καρτέλα Αγορές στην Αναζήτηση Google θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

“Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, δεν θα υποστηρίζουμε πλέον την εφαρμογή Αγορές”, δήλωσε εκπρόσωπος της Google στο 9to5Google. «Όλες οι λειτουργίες που προσφέρει η εφαρμογή στους χρήστες είναι διαθέσιμες στην καρτέλα Αγορές. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε λειτουργίες στην καρτέλα Αγορές και σε άλλες επιφάνειες Google, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Google, που διευκολύνουν τους χρήστες να ανακαλύψουν και να αγοράσουν τα προϊόντα που τους αρέσουν.

Το κατάστημα ανέφερε ότι ορισμένοι χρήστες που αναβάθμισαν στην έκδοση 59 της εφαρμογής Αγορές Google έλαβαν ένα μήνυμα που τους ενημέρωσε ότι η εφαρμογή δεν ήταν διαθέσιμη τις τελευταίες ημέρες.

“Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να ψωνίζετε στο shopping.google.com“, αναφέρει το μήνυμα.

Δεδομένου ότι η έκδοση ιστού είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την εφαρμογή, δεν υπάρχουν πολλά για να στεναχωρηθούμε εδώ, κάτι που είναι αρκετά εκπληκτικό, δεδομένου ότι είναι η Google.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα