Η Hyundai Motor αρνείται την είδηση ότι θα αναπτύξει ένα αυτο-οδηγούμενο αυτοκίνητο με την Google!

Νωρίτερα, υπήρχαν αναφορές στα μέσα ενημέρωσης ότι η Hyundai Motor θα διαχώριζε ένα τμήμα για να επενδύσει από κοινού στην ίδρυση μιας κοινοπραξίας με την Google, αφιερωμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη αυτοκινήτων χωρίς οδηγό. Μετά την κυκλοφορία των ειδήσεων, η τιμή της μετοχής της Hyundai Motor αυξήθηκε απότομα σήμερα, φτάνοντας τα 232.000 γουόν, μία αύξηση της τάξεως του 5,94%.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, η Hyundai Motor απάντησε σήμερα ότι τα νέα δεν είναι αληθινά. Σύμφωνα με το Bloomberg News, η Apple είχε προηγουμένως διαπραγματευτεί με την Hyundai Motors, για να συζητήσει τα σχέδια για την ανάπτυξη του Apple Car, με την Hyundai Motors να το ανακοινώνει. Ωστόσο, η Apple αργότερα ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει τις διαπραγματεύσεις, διότι δεν ήταν σίγουρη τελικά με την προσέγγιση της Hyundai.

Το iTechNews.gr πληροφορήθηκε ότι η Hyundai Motor ανακοίνωσε την απόδοσή της την 1η Απριλίου. Οι παγκόσμιες πωλήσεις οχημάτων της εταιρείας έφτασαν τις 375.924 τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, μια ετήσια αύξηση 22,4%. Αυτός είναι επίσης ένας από τους σημαντικούς λόγους που προκάλεσαν την άνοδο της μετοχής της σήμερα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα