Η Nvidia προτείνει την απεγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων KB5001330 στα Windows 10 για την επίλυση προβλημάτων με τα παιχνίδια!

Μοίρασε την γνώση...

Οι πρώτες υποχρεωτικές αθροιστικές ενημερώσεις αυτού του μήνα κυκλοφόρησαν τη δεύτερη εβδομάδα με την υπόσχεση να διορθώσουν προβλήματα που ενοχλούσαν πολλούς χρήστες. Ωστόσο, παρά ότι το changelog λέει ότι δεν υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα, η λίστα των ζητημάτων στα Windows 10 KB5001330 αυξάνονται σταθερά, με τη Nvidia να εξετάζει τώρα τις αναφορές.

banner

Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι έχοντας εγκαταστήσει την αθροιστική ενημέρωση των Windows 10 KB5001330, έχουν επίσης βιώσει πτώση των FPS στα παιχνίδια που παίζουν .

«Στο παρελθόν έτρεχα το Warcraft σε ένα σταθερό 140 FPS, τώρα τραντάζει περιστασιακά και το FPS έχει μειωθεί στα 90 FPS», έγραψε ένας χρήστης στο Feedback Hub. «Το Call of Duty Cold War και το Warzone έπεσαν σε 1 FPS και είναι εντελώς αδύνατο να παίξουμε. Κατά την εκτέλεση άλλων παιχνιδιών σε παράθυρο από πλήρη οθόνη, η απόδοση στο Chrome στη δευτερεύουσα οθόνη μου έχει επίσης τεράστια πτώση», σημείωσε ένας άλλος χρήστης.

Google news

Άλλοι έχουν παρατηρήσει προβλήματα με τη γενική απόδοση των Windows 10 και διάφορα σφάλματα, αλλά η Microsoft δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει τις αναφορές.

Goboo [CPS] Many GEOs Zaful WW

Σε μια ανάρτηση φόρουμ, ένας υπάλληλος της Nvidia συνέστησε τώρα να απεγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των Windows εάν έχετε προβλήματα με τα παιχνίδια.

“Εάν βλέπετε χαμηλότερη απόδοση στα παιχνίδια, ελέγξτε εάν η επαναφορά του Windows 10 Update KB5000842 λύνει το πρόβλημα”, δήλωσε ο Nvidia.


Για να είμαστε σαφείς, τα προβλήματα εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στην προαιρετική ενημέρωση KB5000842 των Windows 10 Μαρτίου, αλλά το σφάλμα φάνηκε να έχει περάσει κάπως μέσα από τα κενά για να εμφανιστεί επίσης στο KB5001330 (Ενημέρωση ενημέρωσης κώδικα Τρίτης Απριλίου), το οποίο ωθήθηκε στους χρήστες ως υποχρεωτική ενημέρωση αυτόν τον μήνα .

Εν ολίγοις, η κυκλοφορία του Patch Tuesday του Απριλίου 2021 μοιάζει με περίεργη ενημέρωση με αρκετά προβλήματα. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν επίσης ότι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα, τις εικόνες και άλλους φακέλους χρήστη, επειδή τα λειτουργικά συστήματα εκκινούν με προσωρινό προφίλ χρήστη.

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων παιχνιδιού μετά την ενημέρωση

Η μόνη συγκεκριμένη θεραπεία για το παιχνίδι και άλλα ζητήματα που αναφέρονται στην αθροιστική ενημέρωση φαίνεται να επιστρέφει στην παλαιότερη έκδοση. Προφανώς, αυτό απέχει πολύ από μια ιδανική λύση, ειδικά όταν εξετάζουμε τις σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας που περιλαμβάνονται στην τελευταία ενημέρωση.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα απόδοσης μετά τις τελευταίες ενημερώσεις, έχετε δύο επιλογές – απεγκαταστήστε την ενημέρωση κώδικα ή περιμένετε την ενημέρωση του επόμενου μήνα. Για να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο γρανάζι Ρυθμίσεις.

Απεγκαταστήστε το Windows Update

Κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση και ασφάλεια. Στο επόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στην επιλογή “Προβολή ιστορικού ενημερώσεων” και, στη συνέχεια, “Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων” στην επάνω αριστερή γωνία και αναζητήστε την ενημέρωση στον Πίνακα Ελέγχου που θέλετε να καταργήσετε.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram