Η Revolut και τα 11!!! Νέα κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα της….

Μοίρασε την γνώση...

Έντεκα κρυπτονομίσματα αναμένεται να προσφέρει η βρετανική υπηρεσία ψηφιακής τραπεζικής Revolut για πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 8 Απριλίου, τα νέα digital assets που αναμένεται να προσφέρει η Revolut είναι τα εξής:

α)Cardano (ADA),
β)Uniswap (UNI),
γ)Synthetix (SNX),
δ)yearn.finance (YFI),
ε)UMA,
στ)bancor (BNT),
ζ)filecoin (FIL),
η)loopring (LRC),
θ)Numeraire (NMR),
ι)graph (GRT) και
ια)orchid (OXT).

Αυτό ακολουθεί άλλης προσφοράς υποστήριξης για τέσσερα νέα tokens, συμπεριλαμβανομένων των eos και tezos (XTZ) τον Δεκέμβριο του 2020.
Η Revolut άρχισε να προσφέρει υπηρεσίες διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων τον Ιούλιο του 2017, ξεκινώντας με το bitcoin, προτού εντάξει στις υπηρεσίες της το ethereum και το litecoin.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα ψηφιακά νομίσματα διατηρούνται σε cold storage.
Η Revolut έχει πάνω από 15 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, ενώ κατέχει τραπεζική άδεια στην ΕΕ και έχει υποβάλει φέτος αίτηση για άδειες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com